Usko, niin saat mitä pyydät

”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ’Oi vaimo, suuri on sinun uskosi, tapahtukoon sinulle, niinkuin tahdot’. Ja hänen tyttärensä oli siitä hetkestä terve.

Matteus 15 : 28

Kun rukoilet..

Pyydä rukouksessa, että Taivaan Isä ottaa sinulta pois epäuskon kiusaukset, epävarmuudet, pelot, stressin, paniikin, huonon itsetunnon, vähättelyn ja kaikenlaisen matalan energian, joka jumittaa sinua paikoilleen huonoon elämäntilanteeseen tai sairauteen.

Pyydä Taivaan Isältä, että Hän ottaa alitajunnastasi pois väärät luulot ja kahlitsevat opit, jotka ovat valehdelleet ehkä jo kauan sinulle, ettei Jumala muka vastaa rukoukseen, tai että Jumala kurittaisi ihmistä kärsimyksellä. Isä meidän – rukouksen sanoin : ”… vaan päästä meidät pahasta”.

Pyydä anteeksi kaikkia syntejäsi, kapinoita ja vääriä polkuja Taivaan Isältä Kristuksen nimeen vedoten. Jeesus otti ristillä pois meidän kaikkien synnit, sairaudet ja myös taloudellisen puutteen.

Kun olet pyytänyt anteeksi, Kristuksen armoveri on pessyt sinut täysin puhtaaksi.

Nyt, kun olet puhdistautunut epäuskosta ja synneistä, voit avautua Jumalan rajattoman rakkauden vastaanottamiseen.

Anna Jumalan valon ja äärettömän rakkauden virrata vapaasti elämääsi. Ota vastaan kaikki ne runsaat siunaukset, joita Jumalalla on sinulle varattuna. Kiitä Jumalaa kaikista siunauksista jo etukäteen täydellä sydämellä. Avautumisessa armolliselle Jumalalle et voi menettää mitään, olet vain äärettömän rakkauden vastaanottaja.

Ole kärsivällinen rukousvastauksen odottamisessa. Luota siihen, niinkuin luottaisit hyvän ystävän saapumiseen. Elä kiitollisena Jeesuksen kanssa jokaista päivää ja usko, että huominen on vielä parempi päivä. Rukoile väsymättä – kuten Jeesus sanoi – mutta anna enkeleille välillä työrauha, älä pyri liikaa kontrolloimaan heidän työtään. Enkelit vastaavat joskus yllättävällä tavalla, mitä et osaa odottaa. He voivat toimia vaikka toisten ihmisten tai luonnon kautta. Ole avoin vastaanottamaan myös Pyhän Hengen viisaat neuvot alitajuntaasi.

USKO, niin saat mitä pyydät. Taivaan Isän siunausta sinulle.

Kirjoita viestisi kiitos

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.