Jeesus, tärkeintä elämässä

on

”Niin Pietari rupesi puhumaan sanoen hänelle: ’Katso, me olemme luopuneet kaikesta ja seuranneet sinua.’

Jeesus sanoi: ’Totisesti minä sanon teille: ei ole ketään, joka minun tähteni ja evankeliumin tähden on luopunut talosta tai veljistä tai sisarista tai äidistä tai isästä tai lapsista tai pelloista, ja joka ei saisi satakertaisesti: nyt tässä ajassa taloja ja veljiä ja sisaria ja äitejä ja lapsia ja peltoja, vainojen keskellä, ja tulevassa maailmassa iankaikkista elämää.”

Markus 10 : 28 – 30

Jeesus vaatii näissä jakeissa ihmiseltä täyttä omistautumista Hänelle ja Jumalalle. Jeesuksen tulee olla kaikkein tärkein, tärkeämpi kuin edes perhe tai koti ovat. Kuinka pidämme Jeesuksen tärkeimpänä elämässämme joka päivä ?

Jumala kuulee ihmisen pohjimmaisetkin ajatukset, tunteet ja asenteet. Mikään ei pysy Hänen katseeltaan piilossa. Jumala näkee, jos ihmisen usko on tekopyhää.

On siis tärkeää pitää sydän, *henki ja omatunto mahdollisimman puhtaana. On tärkeää pitää rukousyhteyttä yllä kaikissa elämän asioissa ja kuunnella Pyhän Hengen johdatusta. On tärkeää lukea tai kuulla Raamatun Sanaa säännöllisesti. On tärkeää pitää kiinni Jeesuksen armolupauksesta ja luottaa siihen. On tärkeää pitää Jeesusta kaikkein tärkeimpänä elämässä, kuulla Hänen opetuksiaan ja noudattaa niitä.

Nämä Jeesuksen ehdottomat vaatimukset ovat kuitenkin erittäin palkitsevat; Kun pidät Jeesusta itsellesi kaikkein tärkeimpänä joka päivä, sinulta ei puutu mitään tässä ajassa ja saat ihanan ikuisen elämän lahjan. Kun antaudut täysin Jeesukselle, saat turvan vailla vertaa.

*ihmisen henki = jossa Pyhä Henki ja usko asuvat

Image by AJ jaanko from Pixabay

Esirukouspyyntösi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.