Mikrosiru – Ilmestyskirjassa mainittu pedon merkki ?

on

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki; pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Johanneksen ilmestys 13 : 16 – 18

”Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ’Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään joka ottaa sen nimen merkin.”

Johanneksen ilmestys 14 : 9 – 11

”Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: ’Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle.’ Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.”

Johanneksen ilmestys 16 : 1 – 2

RAAMATUN NUMEROT

Luku 6 on epätäydellisyyden luku. Maailma luotiin 6:ssa päivässä, mutta 7:n päivän sapatti täydensi Jumalan luomistyön. 2. Samuelin kirjassa 21:20 mainitaan kookas mies, jolla oli 6 sormea kummassakin kädessä ja 6 varvasta kummassakin jalassa ja joka häpäisi Israelia. Raamatussa kolmesti jonkun sanan tai numeron toisto on vahvistus, esim. sanat ’Pyhä, pyhä, pyhä’. Kolme kuutosta siis vahvistaa epätäydellisyyden luvun, 666 = pedon luku. Tuo luku on Ilmestyskirjan mukaan myös ihmisen luku.

Yleisin luku Ilmestyskirjassa on 7 :

  • Karitsalla 7 silmää ja 7 sarvea, jotka ovat 7 Jumalan Henkeä. (Ilm. 5:6)
  • Jumalan kädessä 7 tähteä (Ilm 1 : 16)
  • 7 sinettiä (Ilm 5 : 1)
  • 7 kultaista lampunjalkaa (Ilm 1 : 12)
  • 7 ukkosta puhuu (Ilm 10 : 3)
  • 7 lohikäärmeen päätä ( Ilm 12 : 3)
  • 7 enkeliä, 7 vihan maljaa (Ilm 16 : 1)

On tulkittu, että kolmesti vahvistettuna Jumalan, Pyhän Hengen ja Jeesuksen yhteinen luku on 777. On myös tulkittu, että Jumalan luku on 1 = Jumala on ensimmäinen ja ainoa. Jeesus opetti antamaan anteeksi 7 x 70 kertaa, tai joissakin käännöksissä 77 kertaa. Luku oli siihen aikaan tyypillinen ilmaisu äärettömän suurelle luvulle. Kreikkalaisessa ajattelussa luku 7 yhdistettiin kokonaisuuteen. Raamatussa on paljon muitakin lukujen symboleita, mutta ei niistä nyt tässä sen enempää.

MIKROSIRU

Mikrosiru on ihmisen ihon alle sijoitettava siru, joka sijoitetaan yleensä otsaan tai käteen, koska niissä kohdin ihon lämpötila on sirulle sopiva. Mikrosirun kautta voidaan tunnistaa ihmisen henkilöllisyys ja sillä voi jo maksaa joissakin paikoissa. On väitetty, että jokaisen ihmisen henkilötunnuksesta saadaan tietyllä laskutoiminnolla aina sama luku 666. En tiedä tätä laskukaavaa, enkä siis voi todistaa sitä oikeaksi väitteeksi, mutta todenperäisenä se vahvistaisi Ilmestyskirjan sanat : ’…sillä se on ihmisen luku’.

Mikrosirua on alettu siirtämään ihmisiin jo vuosia sitten, esimerkiksi joissain maissa orpokotien lapsille on laitettu mikrosirut. Mikrosirun kantajia on myös Suomessa. Alunperin se suunniteltiin lääketieteelliseen tarkoitukseen, mutta sittemmin se sai muita käyttötarkoituksia. Maapallon yllä olevien satelliittien kautta voidaan ladata jo asennettuihin mikrosiruihin uusia toimintoja, jopa kantajansa tietämättä. Tiedot jokaisen kantajan mikrosirusta menevät USA:ssa sijaitsevaan keskukseen, josta niitä voi lukea monitorien kautta. Mikä pahinta, mikrosiruun voidaan ladata keskuksesta käsin mikrosirun kantajan psyykeeseen vaikuttavia ominaisuuksia. Ihmisen ajatuksia ja ehkä myös toimintoja voidaan siis periaatteessa ’kauko-ohjata’ mikrosirun kautta. Jos mikrosiruun tulee jokin tekninen ongelma, se voi hajota ihon alla ja se aiheuttaa silloin pahoja paiseita ihoon. Sitä on mahdotonta poistaa ihmisen kehosta.

Nämä edellämainitut tiedot luin erään mikrosirun kehittäjän luennon suomennoksesta. Hän on amerikkalainen mies, joka sairastui vakavasti ja koki esirukouksen avulla ihmeparannuksen. Hän tuli sen jälkeen uskoon, tutki Raamattua ja teki järkyttävän havainnon, että pedon merkin kuvaus Ilmestyskirjassa muistuttaa hyvin paljon mikrosirun toimintoja. Hän oli yksi sirun kehittäjistä, mutta hän lopetti työnsä, myi runsaan omaisuutensa, osti käytetyn pakettiauton ja ryhtyi pitämään luentoja mikrosirusta eri puolilla maailmaa, myös joissakin Euroopan maissa. Hänen pääasiallinen viestinsä on : ’Älä ota mikrosirua !’. Luin tämän artikkelin netistä yli 10 vuotta sitten.

Jos ihminen ottaa kehoonsa sirun, joka kykenee vaikuttamaan hänen psyykeensä, hänellä ei ole mitään mahdollisuutta valita itse tietä, joka seuraa Jeesusta. Hän ei kuule Pyhän Hengen ohjausta, vaan häntä ohjaavat tuntemattomat ihmiset maailmanlaajuisen tietoteknisen järjestelmän kautta.

Sielunvihollinen haluaa saman vallan ihmiseen kuin Jumalalla on. Se haluaa eksyttää ihmisen pois Jumalan tahdosta ja ikuisesta elämästä. Sielunvihollinen ei voi itse asentaa mikrosirua ihmiseen, mutta se voi houkutella ihmisen omavalintaiseen päätökseen ottaa siru kehoonsa ihmisten keksimien ’hyvien’ lupausten avulla. Alttiimpia ovat he, jotka eivät usko Jumalaan, eivätkä tunne Raamatun profetioita. Sielunvihollisen tarkoitukseen sopii hyvin, että ihmisistä tehdään ikäänkuin ’robotteja’, jotka tottelevat ohjausta muualta kuin Kaikkivaltiaalta. Mikrosiru on vaarallisempi ihmiselle kuin virukset, sodat ja luonnonkatastrofit, koska se voi vaikuttaa ihmisen vapaaseen tahtoon seurata Jeesusta ja näin ollen vaarantaa ihmiseltä taivaspaikan ja pelastuksen.

Älä ota mikrosirua kehoosi, äläkä anna asentaa sitä lapsillesi tai kenellekään läheiselle.

PS. Jotkut pelkäävät, että siru voitaisiin asentaa ihmiseen ilman suostumusta, esim. rokotuksen yhteydessä. Rokotukset laitetaan yleensä olkavarteen, mutta mikrosirut asennetaan ilmeisesti kämmeneen tai otsaan/ohimoon. En usko, että Suomessa tehtäisiin mikrosirun asennuksia salaa, ilman ihmisten omaa, tai läheisten suostumusta. Mitään salaliittoteorioita ei siis kannata levittää rokotuksiin liittyen. Mikrosirun asennus on vielä vapaaehtoinen. Huolestuttavaksi se muuttuu vasta sitten, jos kaikki muut maksuvaihtoehdot poistetaan käytöstä. Toivottavasti Suomessa ei mennä koskaan siihen.

Taivaan Isän suojelusta ja siunausta sinulle, joka päivä. ❤

Kuvituskuva, ei liity suoraan artikkeliin. Kuvan tarkoitus on vain selventää asiaa.