Ihmeellinen elävä Jumala auttaa, parantaa ja ohjaa

”Sillä hetkellä ilmestyivät ihmiskäden sormet ja kirjoittivat kuninkaan palatsin kalkitulle seinälle, vastapäätä lampunjalkaa, ja kuningas näki käden, joka kirjoitti.

Silloin kuninkaan kasvot kalpenivat, ja hänen ajatuksensa peljästyttivät hänet; hänen lanteittensa nivelet herposivat, ja hänen polvensa tutisivat.”

Daniel 5 : 5

Jumala on elävä Henki, joka on kaikkialla. Hän ottaa toisinaan yhteyden uskovaan ja joskus myös epäuskoiseenkin mitä ihmeellisemmällä tavalla. Tässä Raamatun kertomuksessa Hän kirjoitti kädellä seinälle. Koko kertomuksen voi lukea itse Raamatusta. Tiedän, että monista tämä kuulostaa sadulta, mutta koska olen itse nähnyt kaksikin kertaa Jumalan kirjoittavan taivaan pilviin, en epäile tätä Danielin kirjan kertomusta.

Siis taivaan pilviin, se on totta. Rukoilin ja kysyin vuonna 2012 erästä asiaa Taivaan Isältä ja Hän vastasi ihmeellisellä tavalla piirtämällä vastauksen taivaan pilviin. Se ei ollut mielikuvitusta, vaan erittäin selkeää viestintää juuri siihen, mitä kysyin. En osannut etsiä vastausta katselemalla taivaalle kun olin lenkillä, vaan pilvien muodostelma oli silmieni edessä niin suuri ja selkeä, ettei sitä voinut olla huomaamatta. Tapahtui sitten noin viikko sen jälkeen juuri niinkuin Hän oli pilvessä vastannutkin. Luoja on luonut luonnon ja kaikki mitä siinä on, myös pilvet. Hän elää kaikkialla luonnossa ja on erittäin kaunista, että Hän käyttää luontoa ja eläimiä apuna vastauksissaan. Myös Raamatussa kerrotaan pilvipatsaasta, joka johdatti israelilaiset pois Egyptistä. Jotkut luulevat, että nykyaikana ei tapahdu enää tällaisia ihmeitä, mutta kyllä niitä tapahtuu. Nykyajan ihminen on niin vieraantunut luonnosta kun tuijottaa vain somea kännykästä, ettei aina huomaa näitä Jumalan lähettämiä ihmeellisiä merkkejä. Toisen kerran sain vastauksen viime keväänä 2020 erääseen toiseen kysymykseeni. Silloinkin Hän piirsi taivaalle pilvimuodostelmaan merkkejä, jotka muuttuivat hetken päästä toisiksi merkeiksi. Samana iltana totesin, että Hänen vastauksensa pilvissä toteutui konkreettisesti. Kiitos Taivaan Isälle !

 

”Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.”

Matteus 7 : 7

 

Tuo Matteuksen evankeliumin lause on monille tuttu, mutta se tulee vieläkin elävämmäksi Sanaksi siinä vaiheessa kun uskova omakohtaisesti saa kokea taivaallista apua ja johdatusta.

Uutisista voi lukea päivittäin paljon raskaita ja kipeitä asioita; masennus, paniikkihäiriö, yksinäisyys, päihderiippuvuudet, syöpä, korona ja muut vakavat sairaudet, suru, väkivalta, rikollisuus, hyväksikäyttö, huumekauppiaat, rattijuopumuksen uhrit, perintöriidat, avioerot, naapuririidat, varkaudet, tapot, uhkaukset, kotirauhan häirinnät, konkurssit, luonnonkatastrofit, lasten ja eläinten kaltoinkohtelu, kirkkojen polttaminen, vääräuskoisuus, kristittyjen vainot, työttömyys, köyhyys, ym. Tämä synkkä uutisvirta on loputon. Täytyy ymmärtää, että Jumala EI ole aiheuttanut mitään näistä vaivoista ihmiselle. Suurin syyllinen on sielunvihollinen, joka pääsee vaikuttamaan maailmantilanteeseen niiden ihmisten kautta, jotka eivät ole ottaneet Jeesusta elämäänsä. Ilman Jeesusta ei ole taivaallista suojelusta eikä armoa, ei parannusta eikä lohdutusta, ei rakkautta eikä rauhaa. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton.

Sielunvihollinen haluaa pimentää toivon ihmiseltä. Se on valehtelija ja syyttäjä. Se haluaa tuhota Jumalan luomistyön itsekkyytensä ja kateutensa vuoksi. Se haluaa saada ihmiset oman valtansa alle väärällä ja tuhoisalla tavalla. Se voi houkutella ensin valheellisella ’vapauden’ tunteella, joka lopulta onkin pahinta mahdollista vankeutta ja riippuvuutta. Se valehtelee, että Jumalaa ei ole, tai että Jumalan ’säännöt’ ovat raskaita täyttää, tai että Jeesus oli vain tavallinen mies, tai että Jumala on vihainen ja armoton. Sillä on monet keinot ja kasvot ja se osaa ujuttautua yhteiskuntaan monin eri tavoin, esim. muoti-ilmiöiden tai median kautta. Se voi joskus iskeä myös lapsiin ja nuoriin, joilla ei ole enkelien suojelusta. Sielunvihollinen voi jopa aiheuttaa ihmisissä itsetuho-ajatuksia valehtelemalla, että he eivät ole kyllin arvokkaita elämään. Jokainen elämä on arvokas Jumalan silmissä.

JEESUS ON JO VOITTANUT MAAILMAN

Jeesus otti pois maailman synnit ja sairaudet ristillä. Hänen armonsa ja rakkautensa voittaa kirkkaasti sielunvihollisen syytökset ja valheet. Luota ja usko Jeesukseen, pyydä hänet elämääsi, tunnusta rehellisesti Hänelle syntisi ja ne kaikki ovat siinä hetkessä anteeksiannetut. Rukoile sairauteesi tai riippuvuuteesi parantumista, rukoile sitä väsymättä joka päivä uudelleen. Rukoile apua ja johdatusta rohkeasti ja luottavaisesti elämän vaikeuksiin, tulet ne saamaan ihmeellisellä tavalla, sillä Jeesus sanoi Vuorisaarnassaan :

 

”Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.”

Matteus 7 : 8

 

Jeesuksen ihania lupauksia Vuorisaarnassa :

 

”Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan. Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden. Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.”

Matteus 5 : 3 – 9

 

”Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa.”

Matteus 5 : 12

 

Taivaan kodissa onnellisuus, rauha ja rakkaus ovat niin suurta, että jos ihminen kokisi sen kaiken täydellisenä tässä elämässä, kukaan ei kestäisi niin suurta onnea. Me saamme kuitenkin siitä ’maistiaisia’ Pyhän Hengen kautta, esimerkiksi sisäisen rauhan muodossa. Maallinen menestys tai ihmisten välinen rakkaus eivät tuota niin paljon onnellisuutta, kuin taivaan koti antaa Kaikkivaltiaan ja Kristuksen luona.

Minulla olisi kerrottavana monia tarinoita, kuinka Taivaan Isä on minua ja muita elämän aikana auttanut. Hän on auttanut taloudellisissa asioissa, epävarmuudessa, tietämättömyydessä, vaaran uhatessa, peloissa, kiusauksissa, sairauksissa, ihmissuhteissa ja monissa muissa tilanteissa. Kiitos Taivaan Isälle kaikesta avusta ja opastuksesta !

Älä epäröi rukoilla Jumalalta apua, sillä taivaan aarteet ovat rajattomat. Jumalan rakkaus ja armo sinua kohtaan ovat äärettömiä ja ikuisia Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen uhrauksen tähden. Jeesus antoi oman henkensä ja kesti hirveän kidutuksen sinunkin puolestasi, jotta syntivelkasi, pelkosi, tietämättömyytesi, epätäydellisyytesi, puutteesi, rauhattomuutesi ja sairautesi pestäisiin armoverellä pois. Jumalalle sinun suuret pyyntösi ovat pieniä ja vaivattomia täyttää, Hän ei aseta rajoja luottavaiselle uskon rukoukselle, jolla on hyvä tarkoitus. Rukouksessa olet lähellä Jumalaa ja se juuri on Hänelle mieleen. Jumala johdattaa meitä enemmän kuin mielellään ja enkelit iloitsevat kun saavat auttaa.

Muista myös kiittää ja ylistää Taivaan Isää kaikesta avusta mitä saat. Siunausta sinulle ❤