rukous Suomalaisten puolesta

”Mutta minä panen toivoni Herraan, odotan pelastukseni Jumalaa: minun Jumalani on minua kuuleva.

Älkää iloitko, minun viholliseni, minusta: jos minä olen langennut, niin minä nousen; jos istun pimeydessä, on Herra minun valkeuteni.”

Miika 7 : 7 – 8

Rukous suomalaisten puolesta

Rakas Taivaan Isä, kiitos ihanasta kotimaastamme Suomesta. Kiitos armosta ja rakkaudesta. Kiitos runsaista ihmeistä ja rukousvastauksista. Kiitos, että olet suojellut maatamme ja sen kansaa jo monin siunauksin. Kiitos kauniista luonnostamme ja puhtaasta juomavedestä.

Anna viisautta päättäjille ja meille jokaiselle pysäyttää koronaviruksen eteneminen. Anna sairaaloiden henkilökunnille terveyttä, voimia ja viisautta hoitaa potilaita huolella. Anna enkeleillesi käsky suojella meitä kaikilta sairauksilta ja onnettomuuksilta. Paranna ihmeellisellä voimallasi kaikki maamme sairaat.

Elvytä taloudellisesti maamme vähäosaisia, työttömiä, lapsiperheitä, yksinäisiä, opiskelijoita, sairaita ja vanhuksia. Siunaa maatamme taloudellisella runsaudella niin, että jokainen saa täytettyä perustarpeensa; hyvän kodin, riittävät vaatteet, terveellisen ruoan, kunnollisen koulutuksen ja että jokaisella sairaalla on mahdollisuus maksaa tarpeelliset sairaalahoidot ja lääkkeet. Auta velkaisia maksamaan pois velkansa. Anna koti heille, jotka elävät taivasalla. Anna ihmisille uskoa siihen, että Sinä voit luoda ihmeitä epätoivoisiinkin tilanteisiin.

Anna meille sopua ja rakkautta kaikkiin ihmissuhteisiin työssä ja kotona. Ole kanssamme heikkoina ja vahvoina hetkinä. Johdata parisuhteissa eläviä keskinäiseen ymmärrykseen, rakkauteen ja anteeksiantoon, vähennä avioerojen määrää Suomessa. Johdata ja tue uusperheitä elämään sovussa ja yhteisymmärryksessä kaikkien osapuolten kesken. Auta yksinäisiä löytämään sen oikean puolison, jonka Sinä olet heille tarkoittanut. Siunaa myös heitä, jotka haluavat elää yksin.

Anna päihdeongelmaisille voimaa luopua päihteistä. Auta rikoksen teille eksyneitä löytämään Sinun armosi. Anna heille voimia ja mahdollisuuksia aloittaa uusi ja parempi elämä Sinun johdatuksessasi.

Suojele erityisesti Suomen lapsia ja nuoria, anna heidän huoltajilleen viisautta, rakkautta, terveyttä ja kestävyyttä. Suojele maamme kouluja, että ne voisivat jatkaa hyvää opetustyötä. Suojele koulujemme oppilaita kiusaamiselta ja sairauksilta, anna kaikille opettajille viisautta ja rohkeutta puuttua epäkohtiin. Suojele pieniä lapsiamme päiväkodeissa, anna lasten, henkilökuntien ja vanhempien pysyä terveinä ja turvassa. Lohduta heitä, jotka pelkäävät ja ovat huolissaan.

Rakas Taivaan Isä, luo maahamme runsaasti uusia hyviä työpaikkoja. Anna viisautta työnjohtajille, että kaikilla työtä tekevillä olisi työssä hyvä olla. Poista kaikki työpaikkakiusaaminen ja ylimitoitettu työ. Johdata jokaista ihmistä tekemään sitä työtä, mihin Sinä olet heidät tarkoittanut. Avaa kaikenikäisille työttömille uusia mahdollisuuksia toteuttaa ammatillisia unelmia. Poista epävarmuuksia ja pelkoja työn saamisen ja tekemisen suhteen, paranna itsetuntoa heikoilta. Näytä rakkautesi syrjäytyneille, osoita, että heidätkin on luotu Sinun suurta suunnitelmaasi varten.

Suojele maamme luontoa ja eläimiä, anna meille kaikille viisautta huomioida ympäristöä elintavoillamme. Pese ihmeelläsi luontomme puhtaaksi; vedet, maa ja ilma. Palauta koko maailman luonnolle terveellinen tasapaino. Auta Suomea luomaan hyviä suhteita ulkomaihin, niin että yhteistyö luonnon puolesta tuottaisi hyvää hedelmää koko maailmaan.

Suojele suomalaisia liikenteessä, vähennä kaikkien onnettomuuksien määrää. Estä päihtyneitä ajamasta, opeta malttia liikennekäyttäytymiseen, auta vähentämään ylinopeuksia ja liikenneraivoa. Anna viisautta kaikille liikenteessä liikkuville.

Vähennä suomalaisten ulkonäkökeskeisyyttä ja loukkaavia kommentteja muille ihmisille. Anna muodinluojille viisautta kehittää ympäristöystävällistä, ajatonta ja kestävää muotia, johon jokaisella on varaa. Anna viisautta medialle, ettei se levittäisi vääränlaisia ihanteita.

Suojele meitä jokaista, anna meille enemmän uskoa ja luottamusta Sinun rakkauttasi, armoasi ja ihmeitäsi kohtaan. Anna meille iloa ja rauhaa Sinussa joka päivä. Kiitos kaikesta avusta, Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

”Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.”

Psalmi 91 : 11 – 12

Huomioithan esirukouspyynnöt täällä

Jos olet koskaan saanut rukousvastauksia, olisi kiva jos kertoisit niistä tällä sivulla