Johannes Kastaja todistaa Kristuksesta, joka tuli taivaasta

”Hän, joka ylhäältä tulee, on yli kaikkien. Joka on syntyisin maasta, se on maasta, ja maasta on, mitä hän puhuu; hän, joka taivaasta tulee, on yli kaikkien.

Ja mitä hän on nähnyt ja kuullut, sitä hän todistaa; ja hänen todistustansa ei kukaan ota vastaan. Joka ottaa vastaan hänen todistuksensa, se sinetillä vahvistaa, että Jumala on totinen.

Sillä hän, jonka Jumala on lähettänyt, puhuu Jumalan sanoja; sillä ei Jumala anna henkeä mitalla.

Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä.

Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.”

Johanneksen evankeliumi 3 : 31 – 36

Kuka ei haluaisi elää ikuisesti ? Jumalan valtakunnassa ei tarvitse pelätä sairautta, kipua, yksinäisyyttä ja kuolemaa. Taivaan Isän luona on ikuinen rakkaus ja rauha. Miten ihanaa!

Ota sinäkin juuri nyt vastaan Jeesuksen ristillä lunastama armo ja Taivaan Isän rakkaus. Pyydä anteeksi kaikki syntisi Kristuksen nimeen vedoten ja pyydä, että Jeesus tulee elämäsi Herraksi. Pääset irti syntitaakasta ja saat itsellesi korkeimman Puolustajan.

Saat kokea ihanan ja opettavaisen matkan Mestarin jalanjäljissä, päämääränä Taivaan koti ja ikuinen elämä. Siunausta tuleviin päiviisi !

Rukoilethan muiden puolesta, katso esirukouspyynnöt täältä