Kiitos, kiitos, kiitos

Kiitä Jumalaa tänään kaikesta hyvästä, mitä olet saanut Häneltä tähän mennessä ja sano : ”kiitos, kiitos, kiitos, Herra!” niin monta kertaa kuin sydämestä kiitos pulppuaa, mutta vähintään kolme kertaa. Ainakin ajattele kiitosta, jos et voi sitä ääneen sanoa.

”Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra. Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.

Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, niin myös minun sanani, joka minun suustani lähtee; ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.

Sillä iloiten te lähdette, ja rauhassa teitä saatetaan; vuoret ja kukkulat puhkeavat riemuun teidän edessänne, ja kaikki kedon puut paukuttavat käsiänsä. Orjantappurain sijaan on kasvava kypressejä, nokkosten sijaan on kasvava myrttipuita; ja se tulee Herran kunniaksi, iankaikkiseksi merkiksi, joka ei häviä.”

Jesaja 55: 8 – 13

Jumalan Sana on ikuinen ja todellinen, siinä on suuri voima. Rukoillessamme voimme lukea Raamattua ääneen, sillä pyhä Sana ole vain kaunista sanahelinää, vaan siinä on suuria lupauksia. Lupauksia kaiken anteeksi antavasta armosta, ikuisesta elämästä, taivaan kodista, rauhasta, ilosta, siunauksista maan päällä ja siitä, että Hyvä Paimen Jeesus tulee vielä takaisin laumansa luo. Tämäkin Raamatun kohta Jesajan kirjassa lupaa, että Jumalan Sana menestyy lupauksessaan, eikä palaa tyhjänä takaisin. Miten upea lupaus !

Rukouksessa uskomme Kaikkivaltiaan Jumalan voimaan, ei omiin tai esirukoilijoiden voimiin. Jos tukeudumme vain ihmisten voimaan ja unohdamme Hänet, joka todellinen voima on, Hän ei välttämättä vastaa rukoukseen, sillä Jumala ei tahdo antaa kiitosta kenellekään muulle Hänen töistään. Pidä siis Isä nöyrästi mielessä, kun rukoilet ja unohda omat voimasi.

Kiitä Taivaan Isää tänään kaikista siunauksista, joita olet saanut osaksesi koko elämäsi aikana. Onko niitä kenties sata, tai tuhat, tai satoja tuhansia kiitoksen aiheita, sinä tiedät sen itse. Kiitos sytyttää toivon, uskon ja rakkauden valon sydämeen.

”For as the rain cometh down, and the snow from heaven, and returneth not thither, but watereth the earth, and maketh it bring forth and bud, that it may give seed to the sower, and bread to the eater: So shall my word be that goeth forth out of my mouth: it shall not return unto me void, but it shall accomplish that which I please, and it shall prosper in the thing whereto I sent it.”

Isaiah 55 : 10 – 11

LISÄYS klo 16:14 Luin juuri IltaSanomien artikkelin, jossa oli suomennos Joe Bidenin puheesta, jossa hän sanoi ’Kiitos, kiitos, kiitos’. IS artikkeli oli kirjoitettu klo 15:15. Minä julkaisin tämän artikkelin klo 15:05 ja otsikon kirjoitin jo 20 minuuttia aiemmin. En tiennyt Joe Bidenin puheesta mitään, kun kirjoitin tätä artikkelia, mutta hän on uskossa. Meillä uskovilla on keskinäinen yhteys, kuten Raamattu sanoo. Sitä ei välttämättä edes itse tiedosta, mutta jostain se tulee aina ilmi. Kiitos, kiitos, kiitos !

Rukoilethan esirukouksia, katso täältä