Uskovalta ei puutu mitään tärkeää

”Hyvän Henkesi sinä annoit heitä opettamaan, mannaasi et kieltänyt heidän suustansa, ja vettä sinä annoit heille heidän janoonsa.

Neljäkymmentä vuotta sinä elätit heitä erämaassa, niin ettei heiltä mitään puuttunut, eivät heidän vaatteensa kuluneet, eivätkä heidän jalkansa ajettuneet.”

Nehemia 9 : 20 – 21

Jumala on tänään sama kuin Hän oli ennenkin. Hänellä on siunauksia jaettavana heille, jotka Häneen uskovat. Päivittäinen rukous on tärkeää, jotta hyvä hengellinen yhteys Kaikkivaltiaaseen säilyisi. Mitä enemmän uskot, sitä enemmän valaistut ja saat tietoa ja ymmärrystä, jotka auttavat sinua elämään Jumalan tahdon mukaisesti. Ilman säännöllistä rukouselämää ja Raamatun lukua jäät monesta taivaallisesta tiedosta tietämättömäksi, siitäkin huolimatta, että Pyhä Henki opastaa. Olen huomannut omalla kohdallani, että vaikka olen uskonut jo kauan, opin silti uutta kaiken aikaa ja saan kokea mielenkiintoisia ahaa-elämyksiä, samalla kun nämä todisteet vahvistavat uskoani.

Jumalalla on voima ja rikkaus huolehtia meistä, kun me uskomme ja elämme Hänen hyvän tahtonsa mukaisesti ja pidämme Kristuksen lupauksista kiinni. ”Kun sinulla on usko, sinulla on kaikki”, kuten Pyhä Henki sanoi minulle kerran valokokemuksessa. ”Rukoilkaa väsymättä”, sanoi Jeesus. Ihmisellä on taipumus luovuttaa, mutta Jeesus kehoitti olemaan sinnikäs rukouksessa. Kaikkein suurin siunaus ihmiselle on pelastusvarmuus. Me saamme varmasti uskoa, että syntimme on annettu anteeksi ristillä, ja että saamme nähdä pelastajamme Jeesuksen Kristuksen kerran kasvoista kasvoihin ja saamme elää ikuisen elämän Hänen kanssaan. Ajattele ikuista elämää, kuinka hienoa on tietoisuus siitä, että emme koskaan kuole. Kristuksen valtakunnassa olemme ikuisempia kuin tähdet taivaalla. Taivaan Isän siunausta sinulle !