Jeesus, pelastajamme ja opettajamme

”Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel, mikä käännettynä on; Jumala meidän kanssamme.”

Matteuksen evankeliumi 1 : 23

Noin 2020 vuotta sitten syntyi Maria nimisen neitsyen kautta eläinsuojan seimeen poikavauva. Pienelle pojalle lankesi heti syntymässään suuren suuri tehtävä, hänen oli määrä pelastaa koko maailma. Jo 12 vuotiaana Hän hämmästytti oppineita tiedoillaan ja 30 vuotiaana Hän aloitti hänelle taivaasta annetun tehtävän opettaen ihmisille Taivaan valtakunnan totuuksia. Muutaman vuoden päästä Hänet ristiinnaulittiin viattomana yhdessä rikollisten kanssa. Hänen armoveressään piilee suuri voima, joka pelastaa kaikki Häneen uskovat ihmiset synnin vallasta ja viimeisen tuomion kadotukselta.

Hän elää tänäänkin ja ikuisesti ja Hän on vievä opetuslapsensa turvaan Taivaan kotiin. Joulun sanoma on paljon enemmän kuin Jeesus lapsen syntymä, se on ylistys koko Jeesuksen maanpäälliselle työlle meidän syntisten puolesta. Mikään muu ei ole ihmiselämässä niin suurta ja tärkeää, kuin löytää Tie, Totuus ja Elämä Jeesuksessa Kristuksessa.

Hyvää Joulua sinulle ❤

”Sillä hän ei ota huomaansa enkeleitä, vaan Aabrahamin siemenen hän ottaa huomaansa. Sentähden piti hänen kaikessa tuleman veljiensä kaltaiseksi, että hänestä tulisi laupias ja uskollinen ylimmäinen pappi tehtävissään Jumalan edessä, sovittaakseen kansan synnit. Sillä sentähden, että hän itse on kärsinyt ja ollut kiusattu, voi hän kiusattuja auttaa.”

Kirje hebrealaisille 2 : 16 – 18

”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”

Paavalin kirje roomalaisille 15 : 13