Hurskaat otetaan pois pahuutta näkemästä

Kun lopun aikoina ihmisten pahuus, sodat, vainot, kulkutaudit, maanjäristykset ja muut katastrofit lisääntyvät, kristityt otetaan turvaan ennen viimeisiä pahimpia aikoja. Jumala näytti enteitä niistä päivistä profeetoilleen, jotka kirjoittivat ne muistiin. Jesaja kirjoitti näkemästään näystä:

”Vanhurskas hukkuu*, eikä kukaan pane sitä sydämelleen, hurskaat miehet otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä. Hän menee rauhaan: jotka vakaasti vaeltavat, he saavat levätä kammioissansa.”

Jesaja 57 : 1 – 2 Pyhä Raamattu 1933/38

Jumala sanoo vääräuskoisille Jesajan näyssä:

”Ketä sinä arkailit ja pelkäsit, koska vilpistelit etkä minua muistanut, et minusta välittänyt?

Eikö niin: minä olen ollut vaiti aina ikiajoista asti, ja niin et sinä minua pelkää?

Mutta minä ilmoitan, mitä on sinun vanhurskautesi ja sinun tekosi; ne eivät sinua auta.

Kun sinä huudat, auttakoon sinua jumaliesi joukko! Mutta tuuli vie ne kaikki, henkäys ottaa ne pois.

Mutta joka minuun turvaa, se perii maan ja ottaa omaksensa minun pyhän vuoreni.

Hän sanoo: Tehkää, tehkää tie, tasoittakaa tie, poistakaa kompastuskivet minun kansani tieltä. Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi.”

Jesaja 57 : 11 – 15

Niille, jotka luopuvat Jumalasta:

”Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani.”

Jesaja 57 : 21

*Raamattu Kansalle v.2012 on kääntänyt näin: ”Vanhurskas katoaa, eikä kukaan sitä huomaa. Hurskaat miehet otetaan pois, eikä kukaan sitä ymmärrä, sillä vanhurskas otetaan pois onnettomuuden alta. Hän menee rauhaan. Ne, jotka vakaasti vaeltavat, saavat levätä leposijoillaan.”

Vuoden 2017 Raamatun käännöksen mukaan: ”Vanhurskas tuhoutuu, eikä kukaan pane sitä sydämelleen. Armoon turvaavat otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä. Hän menee rauhaan. Ne, jotka vakaasti vaeltavat, saavat levätä vuoteillaan.”

Holy Bible King James Version : ”The righteous perisheth, and no man layeth it to heart: and merciful men are taken away, none considering that the righteous is taken away from evil to come. He shall enter into peace: they shall rest in their beds, each one walking in his uprightness.”

Vuoden 1880 Biblia : ”Wanhurskas hukkuu, ja ei ajattele kenkään sitä sydämessänsä; pyhät miehet temmataan pois, ja ei siitä kenkään pidä waaria; sillä wanhurskaat otetaan pois onnettomuudesta. Ja jotka toimellisesti waeltaneet owat, tulewat rauhaan, ja lepäävät kammioissansa.”

Pidä Jeesuksen kädestä kiinni loppuun asti, niin sinutkin pelastetaan ajoissa. ❤