Luethan esirukouspyyntöjä, rukoilethan muiden puolesta jo tänään

Muistutan rukoilemaan heidän puolesta, jotka ovat jättäneet esirukouspyyntöjä TÄLLÄ SIVULLA

Esirukous on pieni vaiva rukoilijalle, mutta sillä voi olla suuri vaikutus rukousta pyytäneelle ja hänen läheisilleen. Esirukous laittaa suuret rakkauden virtaukset liikkeelle ja Jumala kuulee ne. Jumala myös näkee, kuka rukoilee muiden puolesta. Mitä enemmän rukoilet muiden puolesta, sitä suurempi on oleva palkkasi taivaassa. Jumala avaa usein myös maan päällä uusia ovia heille, jotka rukoilevat ahkerasti muiden puolesta.

Kun rukoilet toisen puolesta, älä rukoile pihistellen. Rukoile koko sydämelläsi ja täydellä uskollasi. Kaikki hyvää tarkoittavat rukoukset ovat Jumalan mieleen. Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä Jumalan puolesta siitä, mikä rukouspyyntö on tarpeellinen ja oikea. Jumala näkee kyllä kaikki tilanteet ja Hän tekee viisaat ja oikeat päätökset Hänen oman tahtonsa mukaisesti rakkaudella ja hyvällä tahdolla.

Vaikka olisit itsekin vailla Jumalan apua, rukoilethan silti toisenkin puolesta. Toisen ihmisen saama siunaus ei ole keneltäkään muulta pois, sillä Jumalan siunaukset ovat rajattomat. Päinvastoin, jos itsekin puutteessa ja hädässä ollessasi jaksat toisen puolesta rukoilla, Jumala näkee siinä sellaista hyvää ja kaunista, joka koituu siunauksena sinullekin, ennemmin tai myöhemmin.

Rukousvastaukset voivat tulla monin eri tavoin. Toisinaan vastaukset tulevat juuri niinkuin on pyydetty, toisinaan Taivaan Isä yllättää ja vastaa omalla tavallaan.

Rukouksessa on hyvä mainita, MILLOIN rukousvastauksen pitäisi tulla. Jos on kyse sairaudesta tai taloudellisesta hädästä, tilanne on yleensä kiireellinen ja vastaus halutaan saada heti. Joskus vastaus tarvitaan vaikkapa viikon tai kuukauden päästä, ja sen voi rukouksessa mainita.

Jumalalla on kyky vastata heti välittömästi, mutta joskus Hän valmistelee vastausta ja siihen voi kulua jonkin verran aikaa, riippuen tilanteesta. Tällaiset tilanteet saattavat liittyä työpaikan tai asunnon vaihdokseen, tai muihin isoihin elämänmuutoksiin. Luin netistä, että eräs pariskunta pyysi Jumalalta apua, että he voisivat muuttaa maaseudulle. Jumalan antaman vastauksen vuoksi he pystyivät ostamaan talon maalta vuosien päästä siitä, kun he olivat rukoilleet. Jumala ei unohda rukoustasi.

Kun olet rukoillut, ole varma siitä, että Jumala auttaa. Vertauskuvallisesti voisi ilmaista näin: kun tilaat tutusta verkkokaupasta tuotteen ja odotat kärsivällisesti milloin paketti tulee sinulle, niin ethän senkään saapumista epäile, miksi siis epäilisit Kaikkivaltiasta.

Pienistäkin rukousvastauksista tulee aina kiittää Jumalaa ja ne tulee huomata.

Minua liikuttaa syvästi kaikki tänne jätetyt esirukouspyynnöt. Rukoilen aina heti, kun pyyntö on julkaistu, mutta tarvitsemme muitakin rukoilijoita näille kipeille ja isoille rukousaiheille. Katsothan täältä esirukouspyynnöt

Tee hyvä työ lähimmäiselle ja rukoile jo tänään. Taivaan Isän siunausta !