Jos sydämemme ei syytä meitä, meillä on uskallus Jumalaan

”Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan, ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.

Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.

Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut.”

Johanneksen 1. kirje 3 : 21 – 24

Tässä on täydellinen viisaus, kun sitä tarkoin ajattelemme. Jos omatuntomme ei meitä soimaa, antaudumme luottavaiseen rukoukseen ja sellaisiin rukouksiin aina vastataan. Pelokas, epätoivoinen ja epävarma rukous ei anna vastakaikua.

Jotta olisimme pelottomia Jumalan edessä, omantunnon täytyy olla niin puhdas kuin se voi olla. Luottamuksen täytyy olla täydellinen Jumalaa kohtaan ja sen vuoksi Jeesus tuli maan päälle sovittamaan syntimme, jotta me uskaltaisimme luottaa Kaikkivaltiaan rakkauteen ja armoon. Sen vuoksi Hän opetti meitä, että ymmärtäisimme rakkauden voiman.

Jeesus lähetti Pyhän Henkensä meille, jotta Hän voisi suoraan henkeemme ja sieluumme todistaa, että Jeesus on meissä ja Jumalan rakkaus on meitä varten. Sinua ja minua varten, meitä kaikkia varten lunastettu Kaikkivaltiaan armo ja rakkaus ikuisesti.

Taivaan Isän siunausta !