Kaikki mitä rukoilette, uskokaa jo saaneenne

”Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.”

Markus 11 : 24

Ihmisen epätoivo, epäluulo, pelko, ahdistus ja lannistuminen voivat estää Jumalan rukousvastauksia tulemasta perille.

Kun rukoilet, usko, että Jumala kuuli pyyntösi ja ole rauhallisella mielin. Joskus Jumala vastaa heti, joskus siihen menee jonkin verran aikaa. Kiitä jo etukäteen saamastasi avusta.

Olen tässä blogissa kertonut, että Jumala on parantanut kipujani. Olen huomannut, että joskus parantuminen tulee heti, joskus toisinaan vähän ajan (15 – 30 min.) kuluttua. Jumala ei ole pettänyt lupaustaan siinä kertaakaan. Joskus, kun olen ollut huolissani jostain, olen kuullut Pyhän Hengen sanovan: ’Ei ole mitään hätää.’ Jos Pyhä Henki sanoo sinullekin näin, usko siihen, sillä Jumala tietää kaiken sinusta ja elämästäsi.

Jokainen on varmasti kuullut tarinoita, kuinka lääkärit ovat ennustaneet joillekin potilaille elinaikaa pari viikkoa ja ihminen onkin sittemmin parantunut ja elänyt sen jälkeen vielä vuosia. Lääkärit tekevät arvioita, mutta vain Jumala oikeasti tietää elinpäiviemme määrän. Mielestäni toivoa ei saisi vaikeissakaan tapauksissa ihmisiltä viedä. Jumalan voima on suurempi kuin osaamme kuvitella ja kuten on sanottu; siinä missä ihmisen omat voimat loppuvat, siinä alkaa Jumalan voima toimimaan.

ESIRUKOUSPYYNTÖJÄ