Pyhän Hengen tärkeä viesti + toinen viesti 10.12.

Sain eilen Pyhän Hengen kautta tiedon, että tulee tapahtumaan paljon äkkikuolemia yhteiskunnassamme. Jokainen, joka on tietoinen koronan nopeasta leviämisestä, ei varmaankaan tätä epäile. Kuolemien syitä voivat olla muutkin kuin koronavirus.

Jokaisen on siis pidettävä huoli uskostaan, että välit Jumalaan ovat kunnossa. Kaikki se, mikä rikkoo Jumalan lakia vastaan, on rikollisuutta Jumalan edessä ja siitä seuraa rangaistus, jos ei ole antanut Jeesuksen sovittaa syntejään. Jumalan lakiin kuuluu myös Jeesuksen armotyö ja kymmenen käskyä.

Pyhä Henki ei jätä meitä oman onnemme nojaan pelkäämään, vaan Hän antoi eilisessä viestissään tähän ratkaisun: Ehtoollinen.

  • Jokaisen tulisi nyt suorittaa synnintunnustus, nauttia ehtoollinen Jeesuksen muistoksi ja saada sen jälkeen synninpäästö.

Jos kirkkoon meneminen ei ole mahdollista, tai ei uskalla sitä tehdä koronan pelossa, on mahdollista suorittaa kotiehtoollinen. Mieluiten niin, että joku uskova suorittaa ehtoollisen toiselle, mutta jos sekään ei ole mahdollista, voi ehtoollisen nauttia yksinkin. Helpoin tapa suorittaa kotiehtoollinen on katsoa netistä virtuaalikirkko.fi sivulta ehtoollismessu ja nauttia ehtoollisleipä ja -viini samaan aikaan kun messussakin nautitaan ehtoollinen. Leipäpala ja lasissa oleva ehtoollisviini kuuluu siunata ja tehdä ristinmerkki niiden päällä ennen niiden nauttimista.

(ps. virtuaalikirkko ei liity tähän blogiin, tältä sivulta on vain linkki sinne)

Älä pelkää, luota Herraan. Jumalan siunausta, terveyttä ja pitkää ikää.

Tässä yksinkertainen ohje kotiehtoollisen tekemiseen:

KOTIEHTOOLLINEN

  • Lue ääneen ja ajatuksella ensin tämä synnintunnustus:

” Taivaallinen Isä.
Sain kasteen sinun lapseksesi.
Sinä siirsit minut pimeydestä valoon,
kadotuksen alta taivaan perilliseksi.
En ole kuitenkaan elänyt niin kuin lapsellesi sopii.
En ole kuunnellut ääntäsi enkä totellut tahtoasi.
Jumala, armahda minua Poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden.
Pese minut puhtaaksi ja anna kaikki syntini anteeksi.”

  • Ota pieni pala leipää, tee ristinmerkki kädellä sen päällä ja lue evankeliumista nämä seuraavat Jeesuksen sanat ääneen. Syö sen jälkeen leipä :

”Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: ’Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini’.” Jos annat leivän toiselle, sano ääneen: ”Jeesuksen ruumis sinun puolestasi annettu”

  • Kaada pieni tilkka punaviiniä lasin pohjalle ja tee käden syrjällä ristinmerkki sen päällä ja sano nämä seuraavat Jeesuksen sanat ääneen. Juo sitten ehtoollisviini.

”Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: ’Juokaa tästä kaikki; sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.’ Jos annat viinimaljan toiselle, sano ääneen: ”Jeesuksen veri sinun puolestasi vuodatettu”

Jos teette ehtoollisen yhdessä, voitte sanoa toinen toisillenne tämän jälkeen:

”Sinun kaikki syntisi ovat anteeksiannetut Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen”

Voitte lukea myös Herran siunauksen toisillenne tai itsellenne, jos olette yksin: ”Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua, Herra valistakoon kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen”

Ehtoollisviini ei voi olla mehua tai glögiä, vaan Jeesuksen esimerkin mukaisesti sen pitää olla punaista viiniä, jota ei sovi juoda huvikseen sen jälkeen, vaan avattu viini on vain ehtoollisviiniä. Viini saa olla alkoholitonta, jota myydään joissakin ruokakaupoissa.
Ehtoollisleipä ei voi olla pipari tai keksi, vaan sen pitää olla leipäpala Jeesuksen esimerkin mukaisesti. Leivän päälle ei yleensä laiteta mitään.

Ehtoollisen voi tehdä vuoronperään toinen toisilleen, tai sen voi tehdä yksin. Jos on mahdollista, voi polvistua vaikka matalan pöydän ääreen.

  • Pienille lapsille tehdään Herran siunaus käsi pään päällä, rippikoulun käyneille lapsille voi antaa ehtoollisen.
  • Parasta olisi tehdä kotiehtoollinen joka sunnuntai, jos ei pääse kirkkoon. Tämä on Pyhän Hengen neuvo.

Lue Isä meidän – rukous lopuksi ääneen :

”Isä meidän, joka olet taivaassa, pyhitetty olkoon sinun nimesi.

Tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä kuten taivaassa.

Anna meille meidän jokapäiväinen leipämme.

Anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.

Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta.

Sillä sinun on valtakunta, voima ja kunnia. Iänkaikkisesti.

Aamen”

  • Tee vielä ehtoollisen päätteeksi ristinmerkki itsellesi; otsa – rinta – vasen olkapää – oikea olkapää.

”Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: ’Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini’.

Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: ’Juokaa tästä kaikki; sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.

Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa’.”

Matteus 26 : 26 – 29

Artikkelia on korjattu 21.11. lisäämällä ohje kotiehtoolliseen ja muuttamalla otsikkoa. Artikkeliin on lisätty linkki virtuaalikirkkoon 5.12.

TOINEN Pyhän Hengen viesti 10.12.2021 aamulla aikaisin

Tänään aamulla kuulin Pyhän Hengen lyhyen viestin ja siihen liittyi näky, joka oli vähän epätarkka. Näyssä ihmisiä seisoi ja käveli korkean harmaan seinämän vieressä. Seinämä näytti vuoren seinämältä, mutta en ole siitä varma. Ääni sanoi minulle: ”Iso kivi putoaa ihmisten päälle.”

Pyhän Hengen viestit ovat usein lyhyitä ja niin tämäkin viesti oli. En siis tiedä missä, milloin, miksi, tai miten tämä iso kivi putoaa. En uskalla alkaa sitä spekuloimaankaan, ettei Hengen viesti vääristyisi. En tiedä, liittyykö tämä viesti tuohon edelliseen viestiin äkkikuolemista. Haluaisin kertoa vain hyviä uutisia, mutta totuuden vuoksi täytyy kertoa vain se, mitä Hengeltä kuulin. Rukoilkaamme, ettei tätä onnettomuutta tapahtuisi.

Ainakin yksi selitys näille viesteille voi olla

Tänään illalla 11.12. oli kymmenen uutisissa tieto, että Kentuckyssa USA:ssa tuhoutui varasto, jossa työskenteli ihmisiä. Tuhon aiheutti tornado, joka on harvinainen tähän aikaan vuodesta. Tuhossa kuoli ainakin 70 ihmistä tämän hetkisten tietojen mukaan. Kun näin näyssä harmaan seinämän, se saattoi olla myös rakennuksen seinä. Miksi Pyhä Henki kertoo minulle noin kaukaisia asioita ? Yksi syy voi olla se, että blogiani luetaan myös ulkomailta. Osanottoni uhrien omaisille ja Taivaan Isän siunausta. Pysykää Jeesuksessa Kristuksessa, sillä koskaan ei tiedä, milloin on viimeinen päivä.