Ilmestyskirjan pedon merkki on jo maailmassa ?

Kirjoitin tästä aiheesta kahdessa eri artikkelissa aiemmin, ensimmäisen kerran heinäkuussa 2020. On nyt aika kirjoittaa tästä uusi artikkeli, vaikka se koskee samaa asiaa.

Raamatun Ilmestyskirjassa eli Johanneksen ilmestyksessä ennustettu pedon merkki saattaa olla jo maailmassa. Jumala ilmoitti tulevista tapahtumista jo kauan sitten, jolloin ihmisillä ei ollut vielä tietoa nykyajan teknologiasta, mutta siitä huolimatta nuo ennusteet ovat hyvin samaistettavissa nykyaikaan. Joillakin netin sivustoilla on tulkittu niin, että tämä profetia koskisi nykyisiä koronarokotuksia, mutta Raamatun ennuste pedon merkistä ei täsmää niihin, kun tarkastelee asiaa lähemmin.

Tässä ensin Raamatun ennusteita pedon merkistä:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki; pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Johanneksen ilmestys 13 : 16 – 18

Edellisissä jakeissa mainittu ostamisen ja myymisen rajoittaminen on yhdistetty joissakin tulkinnoissa nykyiseen koronapassiin, mutta koronarokotteita ei laiteta otsaan tai käteen ihon alle, vaan olkavarren lihakseen. Toistaiseksi koronapassia ei vaadita kaupoissa. Tässä ei siis ole tarpeeksi yhtäläisyyksiä, jotta se täyttäisi kaikki Ilmetyskirjan profetian sanat.

”Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: ’Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään joka ottaa sen nimen merkin.”

Johanneksen ilmestys 14 : 9 – 11

Se mahdollinen syy, miksi ei pedon merkin omaavilla ihmisillä ole hetkenkään rauhaa, tulee esille myöhemmin tässä artikkelissa. Huomion arvoista tuossa edellisessä profetian kohdassa on se, että ihmiset kumartavat petoa ja sen kuvaa. Uskon, että se tarkoittaa fyysisesti oikeaa kumartamista, ei siis pelkästään henkistä nöyryyttä.

”Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: ’Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle.’ Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.”

Johanneksen ilmestys 16 : 1 – 2

Edellisessä kohdassa mainitut paiseet selittyvät myös myöhemmin tässä artikkelissa.

Tarkastellaan ensin Raamatussa mainittuja symbolisia numeroita :

Luku 6 on epätäydellisyyden luku. Maailma luotiin 6:ssa päivässä, mutta 7:n päivän sapatti täydensi Jumalan luomistyön. 2. Samuelin kirjassa 21:20 mainitaan kookas mies, jolla oli 6 sormea kummassakin kädessä ja 6 varvasta kummassakin jalassa ja joka häpäisi Israelia. Raamatussa kolmesti jonkun sanan tai numeron toisto on vahvistus, esim. sanat ’Pyhä, pyhä, pyhä’. Kolme kuutosta siis vahvistaa epätäydellisyyden luvun, 666 on pedon luku. Tuo luku on Ilmestyskirjan mukaan myös ihmisen luku.

Yleisin luku Ilmestyskirjassa on 7 :

  • Karitsalla 7 silmää ja 7 sarvea, jotka ovat 7 Jumalan Henkeä. (Ilm. 5:6)
  • Jumalan kädessä 7 tähteä (Ilm 1 : 16)
  • 7 sinettiä (Ilm 5 : 1)
  • 7 kultaista lampunjalkaa (Ilm 1 : 12)
  • 7 ukkosta puhuu (Ilm 10 : 3)
  • 7 lohikäärmeen päätä ( Ilm 12 : 3)
  • 7 enkeliä, 7 vihan maljaa (Ilm 16 : 1)

On tulkittu, että kolmesti vahvistettuna Jumalan, Pyhän Hengen ja Jeesuksen yhteinen luku on 777. On myös tulkittu, että Jumalan luku on 1 = Jumala on ensimmäinen ja ainoa. Jeesus opetti antamaan anteeksi 7 x 70 kertaa, tai joissakin käännöksissä 77 kertaa. Luku oli siihen aikaan tyypillinen ilmaisu äärettömän suurelle luvulle.

Pedon merkin profetia Ilmestyskirjassa sopii monilta osin mikrosiruun tai nanorobottiin

Tästä kertoi jo yli 13 vuotta sitten eräs amerikkalainen mies, joka oli itse ollut mukana kehittämässä mikrosirua. Mikrosirua käytettiin ensin lääketieteelliseen tarkoitukseen, mutta sille keksittiin muita käyttötarkoituksia myöhemmin. Valitettavasti en muista miehen nimeä, mutta joku suomalainen mies oli käynyt kuuntelemassa hänen luentoaan ja julkaisi luennosta suomennoksen netissä. Myös pastori David Pawson puhui aiheesta jo noin 1980-1990 luvulla nauhoitetussa videossa. Hän sanoi jo silloin, että ihmisten ihon alle käteen tullaan jossain vaiheessa sijoittamaan jokin siru, jota näytetään jonkunlaisen skannerin alla ja sen avulla voidaan maksaa ostokset. Hän myös viittasi tällä keksinnöllä Ilmestyskirjan pedon merkkiin.

Mikrosirun kehittäjä on amerikkalainen mies, joka sairastui vakavasti ja koki esirukouksen avulla ihmeparannuksen. Hän tuli sen jälkeen uskoon, tutki Raamattua ja teki järkyttävän havainnon, että pedon merkin kuvaus Ilmestyskirjassa muistuttaa hyvin paljon mikrosirun toimintoja. Hän oli yksi sirun kehittäjistä, mutta hän lopetti työnsä, myi runsaan omaisuutensa johon sisältyi mm. arvotauluja, osti käytetyn pakettiauton ja ryhtyi pitämään luentoja mikrosirusta eri puolilla maailmaa, myös joissakin Euroopan maissa. Hänen pääasiallinen viestinsä on : ’Älä ota mikrosirua’. Hän kertoi mikrosirusta seuraavaa, vertaa sitä yllämainittuihin Raamatun profetioihin.

MIKÄ ON MIKROSIRU

Mikrosiru on ihmisen ihon alle sijoitettava siru, joka sijoitetaan yleensä otsaan tai käteen (ehkä ranteeseen), koska niissä kohdin ihon lämpötila on sirulle sopivin. Mikrosirun kautta voidaan tunnistaa ihmisen henkilöllisyys. Joku on joskus väittänyt, että jokaisen ihmisen henkilötunnuksesta saadaan tietyllä laskutoiminnolla aina sama, kaikille ihmisille yhteinen luku, joka on 666. En tiedä tätä laskukaavaa, mutta se vahvistaisi Ilmestyskirjan sanat : ’…sillä se on ihmisen luku’. Matemaatikko voi varmaankin laskea sen, kuten Raamattu sanoo: ”jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun”.

Mikrosirua on alettu siirtämään ihmisiin jo vuosia sitten, esimerkiksi joissain maissa orpokotien lapsille on laitettu mikrosirut. Mikrosirun kantajia on myös Suomessa. On ollut jo vuosia sitten suomalaisia lehtiartikkeleita siitä, että tulevaisuudessa sirua voidaan käyttää maksuvälineenä kaupoissa.

Maapallon yllä olevien satelliittien kautta voidaan ladata ihmisiin asennettuihin mikrosiruihin uusia toimintoja, jopa kantajansa tietämättä. Tiedot jokaisen kantajan mikrosirusta menevät USA:ssa sijaitsevaan keskukseen, jossa niitä luetaan monitorien kautta. Mikä pahinta, mikrosiruun voidaan ladata keskuksesta käsin mikrosirun kantajan psyykeen vaikuttavia ominaisuuksia. Ihmisen ajatuksia, tunteita ja ehkä myös toimintoja voidaan siis periaatteessa ’kauko-ohjata’ mikrosirun kautta. Jos mikrosiruun tulee jokin tekninen ongelma, se voi hajota ihon alla ja se aiheuttaa silloin pahoja paiseita ihoon. Sitä on vaikea – ellei jopa mahdotonta – poistaa ihmisen kehosta. Näin kertoi mikrosirun kehittäjä luennossaan.

Jos ihminen ottaa kehoonsa sirun, joka kykenee vaikuttamaan hänen psyykeensä, hänellä ei ole mahdollisuutta valita itse tietä, joka seuraa Jeesusta. Hän ei kuule Pyhän Hengen ohjausta, vaan häntä ohjaavat tuntemattomat ihmiset maailmanlaajuisen tietoteknisen järjestelmän ja satelliittien kautta. Tämähän voisi pahimmillaan aiheuttaa sitä, ettei ihmisillä olisi lepoa päivällä eikä yöllä, kuten Ilmestyskirjan profetia kertoo.

Spekuloin vähän aiheesta; Miksi jokin suurvalta haluaisi tehdä ihmisille näin ? Ainakin se olisi vallanhalua ja halua kontrolloida ihmisiä omien pyrkimystensä mukaan. Tällaisen äärimmäisen vallanhalun takana on todennäköisesti Jumalan vihollinen Lucifer, joka houkuttelee joitakin päättäviä henkilöitä tekemään näitä ratkaisuja, ensin ehkä ns. viattomalla tarkoituksella, kuten selkeyttämällä kaupantekoa mikrosirun avulla. Mutta kuten sanotaan; ’jos antaa pirulle pikkusormen, se vie koko käden’. Kun huomataan, mikä valta mikrosirulla on ihmisten ohjailussa, sitä hirmuvaltaa aletaan käyttämään todennäköisesti yhä laajemmin, ensin ehkä ’hyvällä tarkoituksella’ kuten rikollisuuden kitkemisellä. Aluksi mikrosirun toiminta saattaa kuulostaa joidenkin mielestä hyvältä idealta, mutta lopulta se vangitsee kaikki käyttäjänsä, eikä ulospääsyä sitten enää ole.

Sielunvihollinen Lucifer haluaa saman vallan ihmiseen kuin Jumalalla on. Se haluaa eksyttää ihmiset pois Jumalan tahdosta ja ikuisesta elämästä. Sielunvihollinen ei voi itse asentaa mikrosirua ihmiseen, mutta se voi houkutella ihmisen omavalintaiseen päätökseen ottaa siru kehoonsa ihmisten keksimien ’hyvien’ lupausten kautta. Alttiimpia ovat he, jotka eivät usko Jumalaan, eivätkä tunne Raamatun profetioita. Sielunvihollisen tarkoitukseen sopii hyvin, että ihmisistä tehdään ikäänkuin ’robotteja’, jotka tottelevat ohjausta muualta kuin Kaikkivaltiaalta.

Mikrosiru on vaarallisempi ihmiselle kuin virukset, sodat ja luonnonkatastrofit, koska se voi vaikuttaa ihmisen vapaaseen tahtoon seurata Jeesusta ja näin ollen vaarantaa ihmiseltä taivaspaikan ja pelastuksen.

Mikrosirun tapainen valmiste on olemassa mm. laastarin muodossa joka on käyttäjien itse ostettavissa ja asennettavissa esim. ranteeseen, ja se ’rokottaa’ Lusiferaasi entsyymiä ja nanorobotteja ihon alle pienten laastarissa olevien piikkien avulla. Laastarin rokotteessa on ihmisen henkilötunnus, joka tulee näkyviin ihon läpi skannerin alla, kun Lusiferaasi entsyymin valo tuo sen esiin. Lusiferaasi entsyymi sisältää biologista valoa. Lusifer on latinaa ja tarkoittaa valonkantajaa.

”Kristillisen perinteen mukaan Lucifer oli ensimmäinen arkkienkeli, kunnes hänestä tuli liian ylpeä ja vallanhaluinen, mikä johti kapinaan Jumalaa vastaan. Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita.”

lainaus: Wikipedia

Laastarin piikkeihin on saatu idea käärmeen hampaista. Tästä tulee väistämättä mieleen Raamatun luomiskertomus, jossa käärme houkutteli Eevaa ottamaan hedelmän hyvän- ja pahantiedon puusta, siitä ainoasta puusta, josta Jumala oli kieltänyt syömästä. Eeva tarjosi hedelmää myös Aatamille, joka otti sen vastaan. Jumala vihastui heille ja ajoi heidät ulos Paratiisista. Samoin käy heille, jotka ottavat käteensä tai otsaansa pedon merkin, heillä ei ole paikkaa taivaan valtakunnassa.

Koska tuota sirua tai nanorobottia, joka on ihon alla, täytyy näyttää skannerissa esim. ostotilanteessa, se voi tarkoittaa mahdollisesti sitä, että he, joilla on merkki otsassa, he joutuvat kumartumaan skannerin puoleen. Se olisi yhtä Raamatun profetian kanssa: ”Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa…”

Nanorobotit tai mikrosirut lukevat ihmisten ajatuksia, tunteita ja kehon toimintoja, silloin kun ne on asennettu ihmisten ihon alle.

Houkuttimena ottaa siru voidaan ehkä käyttää sitä, että tämä sirussa oleva nykyaikainen teknologia voi tunnistaa ihmisen kehossa olevia sairauksia ja jopa ehkä auttaa parantamaan niitä, mutta tämä on ansa, johon ei pidä langeta. Kuten sanottu, sirun/nanorobotin ikävänä kääntöpuolena on kyky kontrolloida ihmisten ajatuksia ja tunteita, ehkä jopa toimintoja, kun niitä ohjaillaan satelliittien kautta keskusyksiköstä käsin. Eihän kukaan ihminen halua sitä, että itsekunkin omien ajatusten, tunteiden ja tekojen vapaus otettaisiin pois ja valta niiden suhteen annettaisiin tuntemattomille ihmisille tai suurvalloille toisella puolen maapalloa.

Raamatun Sana on totta ja viisas uskoo siihen.

Älä ota mikrosirua kehoosi, äläkä anna asentaa sitä kenellekään läheiselle !

Rukoile Taivaan Isältä suojelusta meidän kotimaallemme Suomelle, ettei tänne määrättäisi maksuvälineeksi tai muuhunkaan pakolliseen käyttöön mikrosirua, joka asennetaan ihon alle. Rukoile viisautta ja uskoa kaikille päättäjille Suomessa. Rukoile myös kaikkien sairaiden, köyhien, nuorten ja lasten puolesta. Taivaan Isän suojelusta ja siunausta sinulle joka päivä.