Rukoile rauhan puolesta

”Minä teen heidän kanssansa rauhan liiton

– se on oleva iankaikkinen liitto heidän kanssansa –

istutan ja runsaasti kartutan heidät ja asetan pyhäkköni

olemaan heidän keskellänsä iankaikkisesti.

Minun asumukseni on oleva heidän yllänsä,

ja minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.

Ja pakanakansat tulevat tietämään,

että minä olen HERRA,

joka pyhitän Israelin,

kun minun pyhäkköni on heidän keskellänsä iankaikkisesti.”

Hesekiel 37 : 26 – 28

Edellinen Raamatun kohta kertoo uudesta Jerusalemista, joka laskeutuu alas taivaasta silloin kun Jeesus tulee uudelleen maan päälle. Milloin Hän tulee, sitä ei kukaan tiedä, mutta maailman tapahtumissa on jo merkkejä siitä, että lähestymme Kuninkaan saapumisen aikaa.

Tällä hetkellä elämme epävarmaa aikaa naapurimaan johtajan arvaamattoman sotaisan käytöksen ja uhittelun vuoksi. Joillekin ihmisille tämä ei tule yllätyksenä, heille, jotka ovat saaneet profetioita jo vuosia sitten. Ne profetiat eivät ole Suomelle suotuisia ja sen vuoksi on nyt rukoiltava ahkerasti Suomen puolesta ja myös sodan keskellä kärsivien puolesta.

Kerron tässä muutamia profetioita, mutta pyydän suhtautumaan niihin siten, että riittävällä rukousrintamalla ne voidaan estää tapahtumasta.

Jumala on suojellut Suomea ennenkin, tästä yhtenä esimerkkinä eräs vanha iso rakennus, joka säästyi viime sodassa. Ihmiset näkivät sota-aikana sen rakennuksen ympärillä joka talon kulmalla ison enkelin seisomassa ja varjelemassa taloa ja sen sisällä olevia ihmisiä. Uskon, että talossa oli silloin uskovia, jotka rukoilivat apua Jumalalta. Arkkienkeli Mikael on suojelusenkeli, jonka yksi tehtävistä on suojella Suomea sotien ja katastrofien aikana. Enkeleitä, kuten tiedämme, on valtava joukko. Kun ihmiset rukoilevat Jumalalta apua, Jumala lähettää enkelit auttamaan.

Profetia 1: Eräs ihminen profetoi vuosia sitten, että naapurimaa tulee valloittamaan Itä-Suomen, Etelä-Suomen ja Lapin. Hän oli piirtänyt siitä kartankin, jossa valloitetut alueet oli väritetty. Kartan mukaan muut Suomen alueet säästyisivät valloitukselta.

Profetia 2: Minulle näytettiin 7 vuotta sitten näky, jossa kauniina kevät- tai kesäpäivänä merestä rantautui Etelä-Suomeen vierasmaalaisia sotilaita, joilla oli kiväärit ja panosvyöt.

Profetia 3: Pyhä Henki sanoi minulle kuuluvalla äänellä, että tulee tapahtumaan paljon äkkikuolemia. Kirjoitin siitä eräässä postauksessa, mutta en ollut varma mitä se profetia tarkoitti. Koronapandemia oli silloin ensimmäisenä mielessä, mutta se voi tarkoittaa muutakin. Pyhä Henki puhuu usein lyhyin lausein.

Profetia 4: Pyhä Henki sanoi minulle, että iso kivi putoaa ihmisten päälle. Siitäkin kirjoitin ja arvelin silloin sen tarkoittavan ulkomaan tapahtumia, mutta en ole senkään viestin merkityksestä varma. Iso kivi voi tarkoittaa mitä vain: meteoriittia, sotilaallista ammusta, rakennuksen tai maanpinnan sortumista, tms.

Monet muutkin ihmiset aavistelevat, että Suomen tilanne on nyt epävarma. Pitäkäämme kuitenkin usko Jumalan apuun vahvana, sillä Kaikkivaltiaalla Jumalalla on monia keinoja puuttua peliin, kun Hänen puoleensa huudetaan hädän päivänä.

Sen lisäksi voimme itsekin varautua jo ennalta mahdollisiin riskeihin, niin että olisimme yhtä viisaita kuin Nooa, joka ei odottanut veden nousemista, vaan rakensi vankan ja suuren arkin jo hyvissä ajoin. Arkki on symboli ihmisen uskon suuruudelle ja vahvuudelle. Nooan tarina on vertauskuva ihmisen luottamuksesta Jumalaan ja viisaudesta kuunnella Jumalan ohjeita. Joka odottaa näkevänsä ensin, ennenkuin uskoo, se hukkuukin äkisti, kuten vedenpaisumustarinassa kaikki muut hukkuivat paitsi Nooa ja hänen perheensä, jotka uskoivat ajoissa Pyhän Hengen neuvoa, näkemättä Jumalaa.

”Kuudesta hädästä hän sinut pelastaa,

ja seitsemässä ei onnettomuus sinua kohtaa.

Nälänhädässä hän vapahtaa sinut kuolemasta

ja sodassa miekan terästä.”

Job 5 : 19 – 20 Elifaan puhe

Taivaan Isän siunausta, luota Jumalaan.