Pahuus lannistuu synnintunnolla ja sairaat parantuvat rohkeudella uskoa

”Katso, minä lähetän teidät niinkuin lampaat susien keskelle: olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset.”

Matteus 10 : 16

On hyvä, että muut maat boikotoivat naapurimaan tuotteita ja siitä maasta erilaisiin kilpailuihin osallistuvia henkilöitä, vaikka tilanne ei heidän syynsä olekaan. On hyvä, että rauhanomaisesti tuomitaan naapurimaan johtajien laittomat toimet ja turhan kärsimyksen aiheuttaminen isolle joukolle ihmisiä. Toivoisin, että olisi olemassa sellainen kansainvälinen laki, joka oikeuttaisi vangitsemaan pahuutta tekevän hallituksen kansainväliseen oikeudenkäyntiin ja siitä suoraan vankeuteen miettimään tekosiaan.

Olisi hyvä, jos kaikki kotinsa menettäneet ja sairaalaan joutuneet sodan uhrit lähettäisivät laskut menetyksistään ja vaivoistaan vihollisen palatsiin. Kaikkien haavoittuneiden ja pelokkaiden ihmisten, erityisesti lasten ja vanhusten, valokuvat voisi lähettää sinne myös. Vihollisen olisi tarpeellista tiedostaa kunnolla aiheuttamansa kärsimys yksilötasolla. Nyt hän istuu turvassa kiillotetussa palatsissaan ja on kaukana inhimillisestä kärsimyksestä. Hänen on liian helppoa ummistaa silmänsä yksityisten ihmisten hädältä, jonka hän on yhdessä joukkonsa kanssa aiheuttanut. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, hänen käsissään on vanhaakin verta.

Jumalan keinot ovat moninaiset ja salaperäiset. Yksi tehokkaimmista Jumalan keinoista olisi saattaa vihollinen synnintuntoon. Nähtävästi sitä ei ole vielä tapahtunut, mutta aina voi rukoilla, että vihollinen saisi hengellisen ja syvän herätyksen, ehkä jopa Jumalan ilmestyksen. Jos vihollisen sydän avautuisi totuuteen, hänen yöunensa eivät olisi enää rauhalliset, ennenkuin hän tekisi sovinnon maailman ja Jumalan kanssa.

Te uskovat, jotka olette jo kauan julistaneet kykyänne parantaa sairauksia, ajaa ulos demoneita ja herättää kuolleita Jumalan voimalla, astukaa nyt esiin ja tehkää Jumalan tekoja.

Nyt on todellinen näytön paikka, myös täällä Suomessa koronan, syövän ja masennusten kurimuksessa. Jumalan ihmeet eivät kuulu pelkästään hengellisiin kokouksiin, ne kuuluvat kaikkialle. Ne kuuluvat sairasvuoteiden äärelle ja sodan uhrien keskelle. Missä ovat uutiset Jumalan ihmeistä, jotka uskovien kautta parantavat sairaita ? Viimeisten kahden vuoden aikana sellaisia uutisia olisi pitänyt näkyä runsaasti ympäri maailmaa. Uutisten puuttuminen kertoo siitä, että parantajan armolahjat omaavat uskovat eivät ole jalkautuneet kokoushuoneensa ulkopuolelle. Heidän pitäisi riisua nyt puvun takkinsa, kravattinsa ja timanttikorunsa ja kääriä hihansa todellisen Jumalan työn tekoa varten.

Kirkoissa ei uskalleta puhua Jumalan ihmeparannuksista, niistä ei uskalleta edes esirukouksia lukea, vaan rukouksissa pyydetään Jumalalta vain voimia ja lohtua sairaille itselleen. Tämä on Jumalan voimien pienuuttamista, siitä mahdollisesta syystä, että ehkä kirkon puhujat pelkäävät joutuvansa itse todistamaan Jumalan parantavia voimia. Parantumisen ihmeitä ei kirkon messuissa tapahdu, mikä johtuu kirkon hengellisestä arkuudesta ottaa käyttöön Kaikkivaltiaan parantavat voimat, jotka Jeesus on luvannut uskoville. Ehkä kirkko pelkää siinä kasvojensa menetystä, jos parantumisia ei tapahtuisikaan. Jeesuksen apostolit kokivat välillä myös epäonnistumisia, mutta he eivät lannistuneet, vaan jatkoivat työtään ja saavuttivat hengellisiä voittoja ja paransivat sairaita. ”Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta.” Apostolien teot 19 : 11

Jos olet saanut parantamisen armolahjan, älä piilota kynttilääsi vakan alle, vaan mene kansan joukkoon, niinkuin Jeesus meni ja paransi. Julista sairaille: ’Tule tänne, Jumala parantaa sinut’. Odotan näkeväni sellaisia uutisia. Odotan näkeväni, että katujen kulmilla sairaat parantuvat Jumalan ihmeiden kautta. Odotan näkeväni, että lukuisten rukousten tähden vihollisen viha lannistuu, hän sydämestään katuu, lopettaa sodan ja tekee parannuksen.

”Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.”

Matteus 10 : 8