Enkelit sanoivat: ’Rauha’

”Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä, ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat:

’Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!’ ”

Luukas 2 : 13 – 14

Tämä enkelien sanoma liittyy Jeesuksen, eli Rauhanruhtinaan, syntymiseen maan päälle. Kaikkialla olisi ihmisten kesken rauha, jos kaikilla ihmisillä olisi Jeesus sydämessään. Jeesus ei aloita sotia ja riitoja.

Pyhä Henki avasi tämän Raamatun kohdan minulle ja osoitti sen nyt kirjoitettavaksi. Tämä on yksi tärkeä syy, miksi evankeliumia täytyy levittää, koska Pyhä Henki johdattaa ihmisiä rauhanomaiseen elämään muiden ihmisten kanssa.

Joku voisi ehkä kommentoida tähän, että tekeväthän jotkut uskovatkin pahoja tekoja ja aiheuttavat riitoja ja konflikteja. Tähän on selkeä vastaus olemassa: heillä ei ole oikeasti Pyhää Henkeä. Maailmassa on sellaisia ihmisiä, jotka luulevat olevansa uskossa, mutta he eivät oikeasti ole saaneet Pyhän Hengen voitelua ja siten Jeesus ei elä heissä. Tämän vuoksi viimeisellä tuomiolla Jeesus sanoo noille ihmisille: ’ En tunne teitä, menkää pois’. Jotta Jeesus tuntisi meidät, Hänen täytyy elää ja vaikuttaa meissä.

Jos haluat saada Pyhän Hengen voitelun, käänny rukouksessa Jumalan puoleen ja pyydä anteeksi kaikkea sitä syntiä, millä olet rikkonut Jumalan tahtoa vastaan. Usko sitten saaneesi anteeksi Jumalan Pojan, Jeesuksen, tähden, joka antautui ristin kärsimykselle sinun vuoksesi, jotta saisit elää. Käy ehtoollisella kirkossa tai nauti ehtoollinen kotona Jeesuksen muistoksi. Rukoile päivittäin ja lue Raamattua. Kuuntele, kun Jeesus puhuu sinulle ja tottele Häntä. Luota Jumalan rakkauteen, Hän haluaa sinulle pelkkää hyvää.

”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.”

Johannes 8 : 31 – 32

Taivaan Isän siunausta ❤

PS: Jos joku on ihmetellyt, miksi käytän isoa alkukirjainta sanassa ’Hän’, vaikka se ei ole suomalaisen kieliopin mukaista keskellä lausetta, niin käytän sitä sanaa vain Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä, koska He ovat Pyhä Kolminaisuus ja tietoisesti pienellä alkukirjaimella hän-sanan kirjoittaminen tuntuu minusta siinä yhteydessä pahalta. Englanninkielisessä Raamatussa Holy Bible King James Version esimerkiksi sana Lord (Herra) kirjoitetaan koko sana isoilla kirjaimilla: LORD. Arvelen, että oma tapani kirjoittaa ’Hän’ isolla alkukirjaimella voi ehkä häiritä kieliopillisesti tarkkaa lukijaa, mutta tässä ei olekaan kyse kieliopista, vaan kunnioituksesta Jumalaa kohtaan. Minun tapaani kirjoittaa ei tarvitse muiden noudattaa. Pahoittelen, jos blogissa esiintyy muita, tahattomia kielioppivirheitä vahingossa.

❤ ❤ ❤