Rukoile totuudessa ja hengessä

”Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa.”

Johannes 4 : 24

Tämä Raamatun jae tarkoittaa enemmän kuin rehellistä rukousta, tässä puhutaan hengestä ja totuudesta, jotka viittaavat Pyhään Henkeen. Pyhä Henki on Totuuden Henki. Sinulla täytyy olla Pyhä Henki, kun rukoilet Taivaan Isää. Silloin sinua taivaassa kuullaan, koska Henki rukoilee kanssasi. On hyvä lukea myös Raamatun Sanaa rukouksen yhteydessä, sillä enkelit toimivat, kun he kuulevat Jumalan Sanan äänen. Olen usein saanut todeta, että tämä on totta ja Jumala on vastannut rukoukseeni. Jumalan Sana on voimakas.

Henki voi kehoittaa johonkin tiettyyn rukoukseen ja Hän voi muistuttaa siitä vaikkapa yhdellä sanalla. Jos kuulet, että Henki toistaa samaa sanaa useamman kerran, rukoile sen asian puolesta, sillä Henki pitää sitä tärkeänä. Silloin kun ylistät Jumalaa, enkelit ylistävät Jumalaa sinun kanssasi ja sen voi joskus kuulla.

Me emme todellakaan ole yksin, vaan taivaalliset voimat ovat kanssamme näkymättöminä taustavoimina, tahtoen aina meidän parastamme. Ylistys ja kiitos Taivaan Isälle !

Ihanaa Jeesuksen opetusta on siis tässäkin Raamatun jakeessa. Jos et vielä tiedä, kuinka saat Pyhän Hengen voitelun, lue eilinen artikkelini. Siunausta ja kaikkea hyvää !