Pieni voittamaton Asterixin kylä pelkäsi vain sitä, että taivas putoaa heidän niskaansa

Kirjoitin 10. joulukuuta 2021 näystä, jonka Jumala näytti minulle sinä aamuna. Näyssä Jumala kertoi, että iso kivi putoaa taivaalta alas ihmisten päälle. Näin myöhemmin toisenkin tähän Jumalan viestiin liittyvän näyn, että musta, monisärmäinen möhkäle putosi taivaalta kohtisuoraan alas nopealla vauhdilla.

Naapurimaamme on varoitellut meitä ’sotilaallisella yllätyksellä’ puolustusliittoon liittymisen vuoksi. Varoitukset täytyy nyt tässä maailmantilanteessa ottaa vakavasti, mutta ei pidä pelätä liikaa. Yllätys tarkoittaa yleensä sitä, että yllättävään toimeenpiteeseen ei voi vastaanottaja varautua etukäteen. Voidaan spekuloida, mitä se yllätys voisi tarkoittaa; esim. sotilaallinen yllätyshyökkäys monista eri suunnista yhtä aikaa, vai kemiallisia aseita, vai jotain muuta ? Toivottavasti puolustusvoimat ovat jo varautuneet kaikkiin naapurimaan mahdollisesti aiheuttamiin ’sotilaallisen yllätyksen’ skenaarioihin.

Naapurimaa uhkaili aiemmin mediassa, että se aikoo pudottaa taivaalta alas satelliitin (tms.) jonkun maan yläpuolella. Sen kiertorata ei kulje naapurimaan yläpuolelta, joten periaatteessa se ei voisi pudota heidän omaan niskaansa. Ei ehkä periaatteessa, paitsi jos Jumala puuttuu asiaan ja muuttaa putoavan satelliitin suuntaa.. Naapurimaa voisi ehkä käyttää tällaista keinoa, koska se ei todennäköisesti uskaltaisi muuten tänne sotilaallisesti hyökätä, koska meidän takanamme seisovat nyt monen maan puolustusvoimat.

En ole vielä saanut Jumalan vastausta siihen, liittyykö aiempi näkyni juurikin näihin naapurimaan uhkailuihin, vai onko enteessä kyse luonnollisen taivaankappaleen putoamisesta maahan. Joka tapauksessa avaruuden tutkijoiden olisi syytä tähyillä nyt taivaalle erityisen tarkkaan ja varsinkin kiinnittää huomionsa naapurimaan hallinnassa oleviin laitteisiin taivaalla.

Olisiko jotain keinoa muuttaa putoavan satelliitin tai taivaankappaleen suuntaa täältä maasta käsin, tai edes ennustaa ajoissa sitä paikkaa, mihin se mahdollisesti voisi pudota ? Toistan, että näyssä musta möhkäle putosi nopeasti kohtisuoraan alaspäin. Tärkeintä olisi suojata ihmishenget tällaiselta katastrofilta.

Pyydän teitä lukijoita rukoilemaan, että Jumala suojelisi Suomea kaikilta naapurimaan kostotoimilta ja myös taivaalta putoavilta ’kiviltä’, mitä ikinä ne ovatkaan. Voimme rukoilla, että maata kohti suuntaava kivi muuttaisi suuntaansa avaruudessa, eikä putoaisi maahan ollenkaan. Kaikilla suomalaisilla olisi hyvä olla 112 – sovellus ladattuna puhelimiin, koska se varoittaa nopeimmin äkillisistä vaaroista. Tehkää itsellenne ja lapsillenne joka aamu ristinmerkki ja Herran siunaus. Siunatkaa myös kotinne ristinmerkillä. Rukoillaan myös, ettei apinarokko tai muita tarttuvia tauteja tulisi enää Suomeen.

”Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua; Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen; Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen”

4. Mooseksen kirja 6 : 24 – 26

Jumala avaa minulle nyt tämän lauseen Raamatusta:

”Älköön se, joka vyöttäytyy miekkaan, kerskatko niinkuin se, joka sen riisuu.”

1. kuningasten kirja 20 : 11

Uskovien pitäisi rukoilla myös vihollisen puolesta niin, että vihollinen saisi sydämeensä uskon Jeesukseen ja tahdon rauhaan. Sillä sisältäkäsin Jumala voi muuttaa kenet tahansa ihmisen ja Jumalan rakkauden ase on tehokkaampi ase kuin mikään armeija.

”Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon; rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat, siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat.”

Luukas 6 : 27 – 28