Hyvä vai paha – valinta on sinun

”Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika [Jeesus].

Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset. Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit.

Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa.

Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.

Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko.

Jolla on korvat, se kuulkoon.”

Matteus 13 : 37 – 43 Jeesuksen opetus

Ihmisellä on nyt valinnanvapaus tässä armon ajassa. Jokainen voi itse valita, kumpaa haluaa seurata; Luciferia vai Jeesusta. Ihminen on sen oma, jota hän seuraa, myös tuonpuoleisessa.

Moni luulee olevansa vapaa näistä molemmista, mutta hyvän ja pahan taistelu sieluista on todellisuutta. Vaihtoehtoiset uskonnot ja aatteet eksyttävät monia tänä päivänä ja antavat harhaanjohtavan vapauden tunteen. Todellinen ja ainoa vapaus löytyy vain Jeesuksessa.

Jeesus sanoi: ’Jolla on korvat, se kuulkoon’. Valitettavasti vihollinen haluaa pitää kiinni omistaan ja silloin voi käydä niin, että kuullun- ja luetunymmärtäminen heikentyy. Vaikka kuullaan Jeesuksen opetus, se meneekin niinsanotusti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Selkeä ja kaunis rakkauden sanoma jää ymmärrystä vaille ja ihminen jää väärälle polulle harhailemaan.

Jos kuulet Jeesuksen kutsun, älä viivyttele. Ota Hänet vastaan juuri tänään ja anna Hänen vapauttaa sinut todelliseen vapauteen. Siunausta ❤ ja mukavaa kesän jatkoa.