Raamatun Sanan ääneen lukeminen avaa taivaan ikkunan

”Ravitse aamulla meitä armollasi, suo meille iloa ja riemua kaikkina päivinämme.

Suo meidän iloita yhtä monta päivää, kuin olet nöyryyttänyt meitä, yhtä monta vuotta, kuin olemme kovaa kokeneet.

Saakoot palvelijasi nähdä sinun tekosi ja heidän lapsensa sinun kunniasi.

Ja tulkoon osaksemme Herran, meidän Jumalamme, laupeus.

Suo menestyä meille kättemme työn; niin, suo menestyä meidän kättemme työn.”

Psalmi 90 : 14 – 17

Raamatun Sanan ääneen lukemista on suositeltu muissakin hengellisissä puheissa, mutta oletko itse todella kokeillut sen voimaa ?

Jumala elää Sanassaan ja kun me luemme Sanaa Raamatusta ääneen tarpeeksi usein, saamme kokea ennemmin tai myöhemmin valaistumista Sanasta. Se on enemmän kuin Sanan merkityksen ymmärtämistä älyn kautta, se on ikäänkuin taivaan ikkunan avautumista. Ja ihan todellisesti siinä hetkessä voi kokea uutta valoa, jota ei ole ennen kokenut. Siinä taivaan valossa saa oivaltaa entistäkin enemmän Jumalan Sanan Totuutta ja nähdä sen, että kaikki on mahdollista Jumalan avulla.

Jeesus kehoitti rukoilemaan väsymättä ja Hän lupasi, että me saamme kaiken mitä me pyydämme Hänen nimessään, jos pidämme Hänen käskynsä. Moni on pettynyt tähän lupaukseen, mutta vain siitä syystä, ettei ole rukoillut tarpeeksi ja lukenut Raamatun Sanaa.

Harjoituksena kehoitan seuraavaa: Lue ajatuksella ääneen Raamatun Sanaa, vaikka oheista Psalmia tai jotain muuta Raamatun kohtaa, joka sopii sinun tilanteeseen. Lue sitä 2 kertaa peräkkäin/kerta ja toista tätä pitkin päivää aamusta alkaen vähintään 5 kertaa päivässä. Toista tämä uudestaan muina päivinä niin kauan kuin jaksat. Kiitä joka kerta Jumalaa. Varo kuitenkin hokemasta sitä niin, ettet ajattele sen sanojen merkitystä. Jossain vaiheessa Jumala valaisee mielesi Sanan kautta, jos luet Sanaa ilman epäilystä.

Epäuskoinen sanoisi tähän ehkä, että tämä on itsesuggestiota, mutta eipäs olekaan. Onhan maailmassa paljonkin todistuksia olemassa, että Jumala on parantanut sairauksia ihmisiltä, jotka ovat lukeneet sinnikkäästi Raamatun Sanaa ääneen, puhumattakaan muista Jumalan antamista rukousvastauksista.

❤ Sanassa on Totuus ja Siunaus ❤


Rukoilethan esirukouksia muiden puolesta, katso pyynnöt täällä

Voit kertoa uskostasi, mitä se on sinulle merkinnyt, täällä

Jumalan antamista rukousvastauksista voit kertoa täällä