Jumala antaa tulevaisuuden ja toivon

”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä.

Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.

Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo Herra, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta minä siirsin teidät pois.”

Jeremia 29 : 11 – 14

Tämä Raamatun lainaus on ote Jeremian kirjeestä pakkosiirtolaisille, mutta Jumala on sama eilen ja tänään, ja siksi nämä jakeet sopivat tähänkin päivään. Jumalalla on voima muuttaa kenen tahansa kohtaloa parempaan suuntaan.

Toivosta ei pidä koskaan luopua, sillä toivo on kiinteässä liitossa uskon ja rakkauden kanssa. Jeesuksessa meillä on todellinen rakkaus, armo ja toivo ikuisesti.

Jos et vielä ole ottanut Jeesusta sydämeesi, rukoile Jumalan anteeksiantoa ja pyydä Jeesusta elämäsi Paimeneksi. Seuraa Jeesusta, niin saat oppia tuntemaan Hänet henkilökohtaisesti ja saat sisäisen rauhan. Siunausta kaikkiin elämäsi päiviin ❤