Ei ole olemassa kompromissia Jeesuksen suhteen

”Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan,

ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.”

Luukas 11 : 23 Jeesuksen sanoja

Kristityt eivät vietä halloween juhlaa siitä syystä, että uskovat ovat tietoisia hyvän ja pahan olemassaolosta. Halloween juhlassa pukeudutaan noidiksi ja verta vuotaviksi kummituksiksi, jotka edustavat pahaa. Uskovat ovat hyvän, eli Jeesuksen, puolella. Tätä eivät epäuskoiset ymmärrä, vaan pitävät halloween juhlan välttämistä ’ilon kieltämisenä’. Jumala ei iloa kiellä, mutta Hän kieltää pahojen voimien kumartamisen ja niiden kunniaksi juhlimisen. Hän kieltää myös ennustajat (poikkeuksena Jumalan profeetat), noituuden, taiat ja kaikenlaisen magian, spiritismin ja muut sellaiset harjoitteet, joissa kutsutaan pahoja voimia.

Hyvä lisääntyy hyvää tekemällä ja ajattelemalla, valitettavasti myös pahalla on sama lumipalloefekti, että se lisääntyy sitä harjoittamalla. Jos ajattelet negatiivisesti jostain ihmisestä, eikö tulekin sitten mieleen muitakin negatiivisia ajatuksia sen jälkeen. Ihan ajatusten tasollakin nämä asiat moninkertaistuvat hyvin nopeasti. Siksi uskovien tulee olla tarkkana siitä, miten ja mitä ajattelee, ja mitä suostuu kuulemaan ja uskomaan.

Jokainen varmaan tietää, että väsyneenä ajatukset voivat olla negatiivisempia kuin hyvin levänneenä. Mahdollisuuksien mukaan hyvästä ja riittävästä yöunesta tulee huolehtia. Ihminen on Pyhän Hengen temppeli, kuten sanotaan, ja siinä temppelissä on paljon ikkunoita. Vertauskuvallisesti sanoen; pidä ikkunat puhtaina, äläkä päästä myrskytuulia sisälle. Siivoa temppelisi liasta ja pidä se puhtaana. Pyhä Henki ansaitsee vain parasta ylläpitoa. Ajattele; sisälläsi asuu JUMALAN henki, jos olet saanut Pyhän Hengen voitelun !

Jeesus ei jättänyt mitään epäselvyyttä siitä, miten ihmisen tulisi elää ja seurata Häntä. Evankeliumia lukemalla se selviää. Epäuskoinen voi sanoa: ’en minä tiennyt, että se oli Jumalan mielestä väärin’, mutta uskovan tulee tietää, missä on se kadun aurinkoinen puoli, jossa Jeesus kulkee edellämme. Valoisalla tiellä ei toimita tahallaan Jeesuksen tahtoa vastaan. Kuten Hän sanoi selvästi ja kirkkaasti: ’joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan’. Kompromissia ei ole olemassa. Se ei ole ankaruutta, vaan totuuden tunnistamista. Jeesus sanoi oikein, eikä Hän olisi voinut vähempää sanoa. Maailman herra Lucifer on paha ja se luikertelee sisälle sinne, missä Jeesus ei vartioi. Julkisuudessa on paljon Jumalan pilkkaa, josta olen ennenkin kirjoittanut. Jo siitä voimme nähdä, että joka ei ole Jeesuksen puolella, on Häntä vastaan.

Jos et ole löytänyt vielä Jeesusta, rukoile Taivaan Isältä anteeksi luopumustasi Jumalasta ja Hän lähettää sinulle Pyhän Hengen. Kaikki syntisi ovat anteeksi annetut, jos rukoilet vilpittömässä uskossa. Jatka rukouksia joka päivä ja lue Raamattua. Siunausta ❤

Photo by Magda Ehlers on Pexels.com