Esirukouspyynnöt

Voit kirjoittaa julkisen esirukouspyynnön. Kuka tahansa lukija voi siten rukoilla puolestasi.

Kirjoita esirukouspyyntösi etunimelläsi ja lyhyesti muutamalla lauseella, sillä Taivaan Isä kyllä tuntee tilanteesi täydellisesti. Viesti julkaistaan viikon sisällä. (Jos haluat poistaa julkaistun esirukouspyyntösi, lähetä siitä kommentti samalla sähköpostiosoitteella kuin aiemmin, poistopyyntöä ei julkaista.)

Laske toivosi ja uskosi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen voiman varaan, esirukoilijat ovat vain viestinviejiä. Usko ja luota Herraan, Hän kyllä kuulee. Taivaan Isän siunausta sinulle, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.” – Jeesuksen lupaus, Johanneksen evankeliumi 15 : 7

6 Comments Lisää omasi

 1. Elise sanoo:

  Pertti ja muut sellaiset, jotka kokevat vainoa kristinuskon vuoksi, en vähättele ongelmaanne, mutta nämäkin asiat on hyvä tarkistaa:

  – Ehdottaisin käytännön toimia, eli tarkistamaan Internetin suojaukset sekä puhelimesta, että tietokoneelta.
  – Jos sinulla on blogi tai verkkosivu, jota häiritään, niissä on yleensä mahdollista estää häiriköiden yhteydenottoja, esimerkiksi merkkaamalla jokin viesti spammiksi, eli roskapostiksi. Jos ne toimet eivät auta, voi aina aloittaa uuden blogin/kotisivun uudella osoitteella ja lopettaa vanhan, jos häirintä on kovin vakavaa.
  – Joskus Internet yhteys voi olla huono muistakin syistä, esim. yleinen verkon tilapäinen katkos, tai tietokoneen virukset ja muut ongelmat. Virukset eivät yleensä pääse tietokoneelle, jos koneessa on virussuojaus ja palomuuri päällä, mutta jotkin virukset osaavat kiertää nämä suojaukset ja sellaiset virukset voivat tulla jonkin roskapostin mukana sähköpostiin ja joskus niitä on tullut Facebookiin tai muihin sosiaalisiin medioihin. Sen vuoksi mitään tuntemattomia linkkejä tai viestejä ei kannata klikata.
  – Jos puhelinta häiritään usein, on mahdollista vaihtaa numero uuteen, salaiseen puhelinnumeroon.
  – Kotirauhan häirinnästä voi kysyä ohjeita vaikka poliisilaitokselta tai isännöitsijältä, onko ehkä tarpeen tehdä siitä ilmoitus, vai riittääkö jokin kieltolappu ovessa.
  – Suomessa on sananvapaus ilmaista omia näkemyksiä, mutta esim. joillakin työpaikoilla voidaan ehkä uskonnolliset, vakaumukselliset ja poliittiset mielipiteet kieltää, riippuu tietysti työpaikasta tai esimiehestä, mutta en tiedä, puoltaako laki sellaista kieltoa.
  – Joskus evankeliumia ei voi viedä eteenpäin kielloista johtuen, mutta ainahan voi rukoilla toisen ihmisen puolesta. Opetuslapsiakin kehoitettiin jättämään se talo, missä heitä ei hyväksytä.

  Siunausta sinulle Pertti ja kaikille muillekin, rukoilen puolestasi !

  Tykkää

 2. Elise sanoo:

  Olen saanut useita viestejä eri nimimerkeiltä, mutta ne näyttävät olevan samalta henkilöltä. En julkaise niitä, koska Suomen kieli on niissä vaikeaselkoista ja useissa viesteissä pyydetään samaa asiaa. Pahoittelen. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että viestin lähettäjä pyytää esirukousta äitinsä, sukunsa ja itsensä puolesta. Taivaan Isä tietää heidän tilanteensa paremmin. Rukoilethan tämän henkilön puolesta ja myös muiden esirukouksia lähettäneiden puolesta. Kiitos ja siunausta !

  Tykkää

 3. Pertti sanoo:

  Pyydän esirukousta vainon takia. Kotirauhaani häiritään ja minulla on vaikeuksia asua asunnossani. Verkkoyhteyksiäni häiritään ja netin käyttö on vaikeutunut. En voi myös julkisesti tuoda esille mielipiteitäni vakaumukseni takia. Minua ei hyväksytä koska olen kristitty.

  Liked by 1 henkilö

 4. Tapio sanoo:

  Pyydän voimakkaita esirukousapuja koko oman elämäni ja molempien vanhempien sekä kaikkien muidenkin lähimmäisteni elämän puolesta.
  Pyydän lisää voimaa ja iloa sekä terveyttä ja uskoa tulevaisuuteemme. Pyydän myös armoa ja anteeksi antoa jopa entistäkin enemmän.
  Kiitos Jumalalle kaikesta tuesta ja varjeluksesta meidän kaikkien elämässämme.
  Kiitän myös haasteista ja koettelemuksista sillä varmasti ne ovat tuoneet paljon lisää ymmärrystä elämään.
  Toivotan teille kaikille esirukoilijoille pysyvää ja runsasta siunausta sekä kaikkea parasta elämään.
  Amen.

  Ystävällisin rukousterveisin: Tapio.

  Liked by 1 henkilö

 5. Eero sanoo:

  Rukouspyyntö niiden ihmisten puolesta, jota olivat EX-CRIMINAL DAY tilaisuudessa, Että kylvetty sana ”itäisi”, alkaisivat rukoilla ja lukea Raamattua, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen ja selviytyisivät kerran voittajina perille.

  Liked by 1 henkilö

 6. Hanna sanoo:

  Hei, pyydän esirukousta 19-vuotiaan poikani oikeaan korvaan: siellä ylä-äänet ovat hävinneet meluvamman seurauksena ja tullut tinnitusta. Lisäksi hänen leukanivelensä naksuvat ja hänellä on yöpurentaa niin, että hänellä on neljä hiusmurtumaa. Hänellä on nyt purentakiskot. Hänen asepalveluksensa keskeytyi tänä kesänä kiertohuimausten takia.

  Pyydän itselleni siunausta oikeaan silmääni. Lasiainen irtosi 25.6. eikä ole vielä parantunut.

  Pyydän mieheni selkään siunausta, siellä on syntymävamma lannerangassa, spondyloosi. Kiitos Taivaan Isä. Jeesuksen Kristuksen nimessä.Amen.

  Liked by 1 henkilö

Kirjoita viestisi kiitos

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.