Esirukouspyynnöt

Voit jättää julkisen esirukouspyynnön alla olevaan kommenttikenttään. Kuka tahansa lukija voi siten rukoilla puolestasi.

Rukouspyynnön julkistaminen tapahtuu noin 1 – 3 päivän sisällä, kunnes viesti on tarkistettu. Jotta rukouspyynnöt huomattaisiin parhaiten, en vastaa viesteihin, mutta rukoilen puolestasi mahdollisimman pian. Kirjoita esirukouspyyntösi lyhyesti muutamalla lauseella, sillä Taivaan Isä kyllä tuntee tilanteesi täydellisesti. Ethän kirjoita tarkkoja henkilötietoja, vain etunimesi riittää.

Rukouspyynnöt näkyvät harmaalla alueella alapuolella, rukoilethan heidän puolesta jotka ovat jättäneet rukouspyynnön. Joskus Taivaan Isä vastaa rukouspyyntöön heti, toisinaan ajan kanssa. Usko ja luota Herraan, Hän kyllä kuulee. Taivaan Isän siunausta ❤

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ’Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan.’” Psalmi 91

2 Comments Lisää omasi

 1. Eero sanoo:

  Rukouspyyntö niiden ihmisten puolesta, jota olivat EX-CRIMINAL DAY tilaisuudessa, Että kylvetty sana ”itäisi”, alkaisivat rukoilla ja lukea Raamattua, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen ja selviytyisivät kerran voittajina perille.

  Liked by 1 henkilö

 2. Hanna sanoo:

  Hei, pyydän esirukousta 19-vuotiaan poikani oikeaan korvaan: siellä ylä-äänet ovat hävinneet meluvamman seurauksena ja tullut tinnitusta. Lisäksi hänen leukanivelensä naksuvat ja hänellä on yöpurentaa niin, että hänellä on neljä hiusmurtumaa. Hänellä on nyt purentakiskot. Hänen asepalveluksensa keskeytyi tänä kesänä kiertohuimausten takia.

  Pyydän itselleni siunausta oikeaan silmääni. Lasiainen irtosi 25.6. eikä ole vielä parantunut.

  Pyydän mieheni selkään siunausta, siellä on syntymävamma lannerangassa, spondyloosi. Kiitos Taivaan Isä. Jeesuksen Kristuksen nimessä.Amen.

  Liked by 1 henkilö

Esirukouspyyntösi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.