Esirukouspyynnöt

Voit kirjoittaa julkisen esirukouspyynnön, lukijat voivat rukoilla puolestasi.

Jos tarvitset tukea puhelimitse, kehoitan sinua soittamaan paikkakuntasi ev.lut seurakuntaan, jonka yhteystiedot löytyvät netistä, evl.fi

 • Kirjoita esirukouspyyntösi etunimellä tai nimimerkillä.
 • Kirjoita lyhyesti muutamalla lauseella. Taivaan Isä tuntee tilanteesi täydellisesti.
 • Viestikenttä on kaikkien viestien jälkeen. Siinä lukee ’Kirjoita viestisi kiitos’.
 • Uusimmat viestit näkyvät viestijonossa ylimpänä. Vanhimmat viestit näkyvät viimeisenä.
 • Jos vastaat toisen viestiin, (siinä lukee ’Vastaus’) viestisi näkyy toisen henkilön viestin alapuolella.
 • Tunnistettavia henkilötietoja ei julkaista.
 • Vanhimmat viestit poistetaan ja niitä voi laittaa uudestaan, jos on tarvetta.
 • Viestisi julkaistaan 1 – 7 päivän sisällä.
 • Laske toivosi ja uskosi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen voiman varaan. Odota epäilemättä Taivaan Isän vastausta, Hän rakastaa sinua.

”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.” Joh 15 : 7 Jeesuksen lupaus

4 kommenttia artikkeliin ”Esirukouspyynnöt

 1. Nimimerkki Ph lähetti tämän esirukouspyynnön. Siirsin pyynnön tänne, koska se oli kirjoitettu vanhojen viestien vastauksiin. Rukoilettehan hänen puolesta, kiitos. Siunausta Ph:lle ja myös esirukoilijoille!

  ”Kiitos avusta ja Jeesuksen sovitustyöstä. Kiitos kun korjaat minua. Auta että osaisin rakastaa itseäni, auta että Henki koskettaa minua, osoita paikkani, anna elämälle suunta ja tarkoitus.

  Suojaa Niiloa, siunaa koulutie ja tulevaisuus. Kiitos Niilosta. Kiitos kodista Herra.
  Auta että selviän veloistani, auta että kestän sen häpen ja että saisin maksettua, että saisin apua. Isä anna velkani minulle anteeksi. Auta minua.

  Siunaa sisaria ja miestäni. Siunaa hänen terveyttä ja mieltä, auta että hän on onnellinen, anna hänelle hyvää ja pitkää elämää, anna hänen olla lapsemme tukena. Ettei tule riitoja tai maailma vie. Kiitos hänestä. Siunaa perheeni ja avioliittomme. Anna sen kestää kaikki, anna rakkautta ja hyväksyntää toisiamme kohtaan.

  Herra siunaa minun terveyteni, auta että selviän murheissani ja löydän Jeesuksen jalkojen juureen. Auta Isä, että saan iloita ja tehdä työtä. Siunaa tuleva työmatka Saksaan ja siunaa työsuhteet, auta esimiestä, auta ettei tule kiusaamis kokemusta. Siunaa myös Tuulaa. Isä auta, että saisin turvallisesti matkustaa Kiinaan, olla matkalla läsnä ja että perhe hyväksyy.

  Isä annan koko elämäni käsiisi ja pelkään etten riitä, syntini uusii, mutta rukoillen huudan sinua vierelle. Isä auta, sinä tiedät on paljon paineita ja huolia, riittämättömyyden tunnetta, traumoja, maailman pahuutta. Olen vihannut itseäni ja satuttanut itseäni. Isä anna anteeksi, anna minun tuntea sinun suojasi ja että minäkin olen tärkeä, minuakin tarvitaan.

  Isä auta, että opin englannin, jos voit niin jos joskus saan oman terapiakoiran. Auta, että saan käydä terapiassa ja jaksan, kiitos ja kunnia Herralle. Kuule minua, niin paljon on kaikkea ja välillä olen niin hukassa, elämä vie ja katson sitä sivusta. Koko elämäni olen tuntenut syyllisyyttä ja se painaa. Suoritan ja rikon itseäni.
  Isä anna anteeksi auta minua. Kiitos ja kunnia sinulle. Aamen”

  Vastaan Ph:n rukouspyyntöön:
  Minulla on uskovana oikeus antaa synninpäästö. Näen Ph, että sinun rukouksesi on vilpitön ja annan sinulle nyt synninpäästön kaikista synneistäsi ja virheistäsi.
  Tästä hetkestä alkaen olet synneistäsi vapaa Jeesuksen nimessä ja veressä. Jeesus vapauttaa sinut myös peloistasi ja epävarmuudestasi Hänen sovintoverensä kautta.
  Usko kuin lapsi, niin saat rauhan Jeesuksessa Kristuksessa.
  Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen

  Tykkää

Kirjoita viestisi kiitos

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.