Kirjoittajasta

Mummu, mutta ei höperö, eikä kaavoihin kangistunut. Pelastettu ja uudestisyntynyt kristitty.

”Katso, Jumala on minun auttajani, Herra on minun sieluni tuki.” Psalmi 54 : 6

Elävää uskoa Jeesuksessa

Minä en pelkästään usko, vaan minä tiedän, että Jumala on olemassa. Hän todistaa itsestään Sanan elävällä voimalla, ihmeillä, rukousvastauksilla, pyhityksellä, sisäisellä rauhalla, ilolla, suurella rakkaudella ja läsnäolollaan.

Tiedän myös varmuudella sen, että Hän ei katso ihmiseen, vaan että kaikki ihmiset ovat Hänelle yhtä rakkaita.

Raamatun Sana on ikuisesti totta, eikä se muutu ajassa, vaikka maailma muuttuu. Raamatun symboliset kielikuvat voidaan soveltaa tähänkin päivään, vaikka ne puhuvatkin lammaspaimenista ja monista muista vanhan ajan ammateista ja elintavoista.

Jokaisella, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, on Pyhä Henki ja se tekee uskon eläväksi. Pyhä Henki ohjaa, lohduttaa ja varoittaa vaaroista. Pyhä Henki avaa minulle usein Raamatun siitä kohtaa, mistä Hän haluaa minun kirjoittavan, minulla on siis korkeampi neuvonantaja ohjaamassa. Täytyy tähän lisätä, että jossakin hengellisessä TV-ohjelmassa puhuja sanoi, ettei näin voi tapahtua. Hän vain ei ollut itse sitä kokenut, eikä siis tiedä, kuinka se tapahtuu. Pyhä Henki toimii eri tavoin eri ihmisten kohdalla, vaikka Sanan totuus on sama kaikille. Kunnioitetaan Pyhää Henkeä ja Hänen luovuuttaan toimia moniuloitteisella tavalla.

Raamatun Sana virvoittaa kuin lähdevesi, siitä tulee sellainen suloinen rauha ja ilo, jota tämä maailma ei voi antaa.

Vuosia on kertynyt sen verran, että monenlaista on jo koettu, mikä auttaa ymmärtämään muitakin ihmisiä ja näkemään asioita laajemmassa kokonaisuudessa. Yhden asian voin kertoa varmuudella; kun kerran otat Hyvän Paimenen, eli Jeesuksen elämääsi, Hän ei hylkää sinua koskaan. Hän jättää vaikka kokonaisen lammaskatraan hakeakseen yhden eksyneen lampaan takaisin.

Blogin tarkoitus ei ole korottaa tai selittää minua itseäni, vaan Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä ja Raamatun ihmeellistä Sanaa sinun hyväksesi ja rikkaudeksesi. Sen vuoksi blogissa ei ole valokuvaani, jotta Jeesus saisi enemmän huomiota kuin minä, pieni ihminen.

Pyhä Henki antaa nyt tämän jakeen :

”Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, yhteyteen.”

Paavalin 1. kirje korinttolaisille 1 : 9

*PS: Jos blogissa on kirjoitusvirheitä, pyydän jo varalta anteeksi, mutta se ei tee sisältöä virheelliseksi.