Rukousvastauksia

Jeesuksen lupaus

Sentähden minä sanon teille;

kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.”

Markus 11: 24

Oletko saanut rukousvastauksia ?

Jaa kokemuksesi, se antaa toivoa muille ja on kunniaksi Jumalalle

Kirjoita viestisi muutamalla lauseella, käyttäen etunimeä tai nimimerkkiä.

Viestisi julkaistaan noin 1 – 7 päivän sisällä.

Tunnistettavia henkilötietoja ei julkaista.

Viestilomake on viestien jälkeen. Uusimmat viestit näkyvät ylimpänä.

Jos vastaat toisen viestiin, viestisi näkyy toisen henkilön viestin alapuolella.

Yksi kommentti artikkeliin ”Rukousvastauksia

 1. Toivon, että todistukseni otetaan vastaan uskon rohkaisuna muillekin. Olen kirjoittanut artikkeleissa siitä, kuinka Taivaan Isä on parantanut päänsärkyäni.
  Taas tänä aamuna heräsin hirvittävään päänsärkyyn, joka luultavasti johtui liian pitkäaikaisesta nettityöstä edellisenä päivänä. Silloin kun päänsärky on rankkaa, siihen liittyy myös huono olo. Joskus olen malttamaton ja otan heti särkylääkkeen, mutta tänään pyysin Taivaan Isältä apua.
  Minun ei tarvinnut pyytää kuin kerran hyvin yksinkertaisella rukouksella ja Taivaan Isä vastasi parantamalla päänsärkyni ja huonon oloni noin 10 minuutin sisällä. Ihme tapahtui taas ! Kiitos Taivaan Isälle !
  Jotkut opettavat, että ei pitäisi nöyrästi anella, vaan pitäisi ’käskeä’ kipua pois. Minulla nöyrä pyyntö Taivaan Isälle toimii parhaiten ja saan avun juuri sillä tavoin, enkä koe tarvetta muuttaa sitä. Kyllä Hän kuulee hiljaisenkin rukouksen.
  Toivon niin hartaasti, että muutkin luottaisivat Taivaan Isän apuun kaikessa. Kuinka helppoa se parhaimmillaan voikaan olla; sinä vain pyydät ja saat avun. Usko ensin, että olet avun arvoinen, sillä sinä olet Jumalan luoma ja Hän haluaa sinun voivan hyvin.
  Minullakin meni ensin aikaa luottaa siihen, että Taivaan Isä haluaa auttaa juuri minua, mutta olen oppinut luottamaan Hänen rajattomaan rakkauteensa.
  PS: Jumala voi parantaa minkä tahansa sairauden, mutta voi olla hyvä uskonharjoitus sekin, että pyytää rukouksella ensin apua pikkuvaivoihin. Kun niihin saa Jumalalta avun, uskaltaa vähitellen uskoa isompiinkin rukousvastauksiin. En halua rajoittaa tällä vinkillä kenenkään rukouselämää, mutta tämä voi olla tarpeellinen harjoite heille, joiden on vielä vaikeaa uskoa, että Jumala voi parantaa.

  Tykkää

Kirjoita viestisi kiitos

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.